23041988 Merhaba kızlar 20 haftalık devlete özelikle detaylı ya girip bebegin yüzünü net ultorasyon kagıdı alanlar var mı
Busranur_mnts 23041988 devlette kağıt vermediler e nabıza yüklendi görüntüler 22 ve 25 de gittim detaylıya ama benim minnak yüzünü asla net göstermedi hep sırtıma dönüktü doktor ölçümleri zor yaptı
rumeysa_ruya 23041988 sadece Zeynep kamilde var detaylı diye biliyorum herhangi bir hastahaneden (devlet) perinatoloji bölümüne randevu aldığımız zaman detaylı ultrason ile bakıyorlar mı
ysmnsen Busranur_mnts kızlar nasıl aldınız randevuyu ya asla MHRS‘den alamıyorum randevuyu doktorum yeşil alan açtı ama asla randevu bulamıyorum
Weenie Busranur_mnts aaa nasıll bende perinatolji de baktırdım detaylı devlette ama benim e nabızımda yokkk😢😢😢😢😢😢
Busranur_mnts ysmnsen sabah 10 da bak canım normalde randevu zor bulunuyor alarm kur 9 59a 10da hemen bak
23041988 Evet ayda birkere boşluk oluyor sabah oda takıp etmeniz lazım bende 20+3 aldım randevuyu inşallah hersey yolunda olur yüzünüde görürğm amin 🥰🤣