Baklavaseverim eslem2121 Sarımsaklı şampuan hemen akıtıyor boyayı malesef kızılın üstü kapanmaz aşko 😭
bymiraymom eslem2121 Senelerde kızıl gezmiş biri olarak yazıyorum kolay kurtulamıyorsun tek çaresi kuaförde boyatmak oldu benim için 🙌🏻
Baklavaseverim eslem2121 Dr tunanın var sarımsaklı şampuanı hem saçları yumuşacık yapıyor hem de saçta boya kalmıyor sayesinde denendi onaylandı 🤣🤣
Merve_3300 eslem2121 koyu renge boyasını takip edersin sonra yansıma oldukça boyasın. Siyah mavide cok guzel bir renk. Bence o kapatır
zehraulger3838 eslem2121 evet gidicem ama doğuma yakın gitmeyi düşünüyorum zaten alttan yavaş yavaş beyazlarimda çıkıyor smdi 19+3 haftalık olduk bı sure daha dursun smdilik hem alttaki kızımda akar öyle boyatirim
Gulaydgncy eslem2121 surekli kızıl yaptım bi dönem saçımı açıcı kullanmadan. Sonra kızıl kestane yaptım. Sonra çikolata kahve yapmaya başladım kızıldan tamamen sıkılıp. Neredeyse 1 senedir hic sacimi boyamadım ve hala kızıl yansımalar duruyor saçımda 😅
dalyaluna35 7 sene kızıl kullandim siyahla kapattım siyaha boyayınca hoşuma gitti ordan devam ettim 😅