greybrde orhismommmmmm H&M nin çok güzel penye tulumları var omlardan tercih edebilirsiniz mesela çok. Heves ediyorum ama bebeğim kış bebeği olacak 🌸🫢 şuan hastane çantası beşik kuzey lif emzik vs alınabilir
zehra_mm orhismommmmmm seniseviyorumallahim yaa kızlar ben 18+0 da gittim kız olabilir dedi ama çok kararsızım yorumları fln okudum değişme ihtimali oluyormuş ben de çok zannetmiyorum değişse çok kararsız kaldım tecrübeli anneler yazsın lütfen
orhismommmmmm zehra_mm tam kişisisine sordun 16 ya kadar birsuru doktor gezdım özel Bedeviler hepsi kız dedi 17 de bi gittim erkek dedi şimdi 18 haftalığız şok yaşıyorum valla bide kız kıyafeti almıştım bi tane jsjsjshssh
seniseviyorumallahim zehra_mm ben hem kızımı hem oğlumu 16 da öğrendim ikiside değişmedi. 3. Sünü de erkek dedi doktor bence bu da değişmeyecek 🌹
zehra_mm orhismommmmmm bilmiyorum işte alışveriş için bide ilk gebeligim çok heyecanlıyım yoksa önemli olan sağlık herşeyden önce
zehra_mm orhismommmmmm yaa hayırlı olsun 18+0 dan sonra değişme ihtimali olur mu dersin yani bilemedim🫣🤗🤗
orhismommmmmm zehra_mm bizde 18+2 yiz şeninde hayırlı olsun nasıl gidiyor gebelık ağrı sızı var mı haraketler nasıl
zehra_mm orhismommmmmm ağrım yokta mide bulantılarım var hala 19 üncü haftaya girdik mide yanmasi arada bir oluyo çocuğun hareketleri de fazla yok normal mi sence kızlar ilk gebeliğim olduğu için
zehra_mm orhismommmmmm arada bir oluyor kız olduğu için kızlar durgun diyorlar ama herkezde farklı gösterebiliyor tabiki
orhismommmmmm zehra_mm bende de öyle hatta üç gün haraket etmedi diye korkup hastaneye gittim gayet iyi bebek ilk gebelikte 20 ye kadar normalmıs korkma
zehra_mm orhismommmmmm iyidir saol teşekkür ederim sağlığı yerinde 16 Şubat’ta detaylı ultrasyona gitcez hakkımızda hayırlısı