betulozr Hatay’da ikamet edenler detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız?Mevcut olarak şu an gülderende tek doktor varmış sanırım ama randevu bulmak imkansız gibi bir şey mozaik ve gelişimde de yapılmıyor diye duydum.Mkü de randevu almadan gitsek yapıyorlar mı güncel fiyatı nedir bilgisi olan var mı
Amanbedunya betulozr detaylı ultrasonu gelişim hastanesinde yaptırdım ben sorun yaşamadım zaten oraya takipliydim.
angele Arif Güngören var prof. Ama araştırmada muayene almıyor özel muayenehanesi var durumumuz varsa ona gidin derim çok iyi bir doktor, muayene ücreti 4500 tl
betulozr angele evet sordum bugün araştırma hastanesine artık sadece özel muayenehanesinde bakıyormuş teşekkür ederim bir bakacağım Arif beye
angele Harbiye kavşağından Sümerler’e doğru 50-100 metre kadar gidiyorsun sağ tarafta yılmazlar hırdavat var, onun üstü aynı bina. İnternette asistanı sevda hanımın numarası var ordan ulaşabilirsiniz ya da ben size yazayım numarayı
4567788 Perinatoloji gülderende var. Özel hastanelerde yok Hatay’da ama sadece detaylı ultrason içinse hangi hastanede doktorunuz varsa o hastanede radyoloji doktoru yapıyor. İllaki Perinatoloji mi görmesi lazım sizi ?
betulozr 4567788 normalde defne devlet hastanesinde takipliyim doktorum detaylı ultrason için perinatolojiye görünmemi söyledi.Takipli olduğum hastanedeki radyoloji bölümünün baktığını duymamıştım hiç