Esrauznn Abc32 bizim ailemizde genelde kız bebek vardır hatta benimde kızım oluyor ama ablamın bir oğlu var . Seneler önce erkek olacagını öğrendiğimizde ablamda böyle şaşırmıştı hatta bize bile tuhaf gelmişti 😅 ama sonra yeğenim doğdu bin kıza değişmeyiz asla cinsiyet gözüyle bakılmıyor onu o oldugu icin seviyorsunuz simdi size de tuhaf geliyor bi kucagınıza alın baska bir şey düşünemeyeceksiniz sevgisi yeter sağlıklı hayırlı olsunlarda 👼🏻
Abc32 Kabiyra00 ilk şoku atlatınca inşallah alışırım ben de diye düşünüyorum 🥹 sağlıkla alın kucağınıza 🤍
Abc32 simssmom1 maşallah size ne kadar güzel yazmışsınız 🤍 Allah herkese böyle naif ve güzel bir anne olmayı nasip etsin. Sağlıkla büyüsün hepsi ✨
simssmom1 Abc32 çok teşekkür ediyorum okuduğunuz için öncelikle, Allah razı olsun. düşüncelerinize çok mutlu oldum. canı gönülden amin diyorum 🥹🙈❤️🧿✨
ValideSultan Abc32 35 yaşında oğlumu doğurdum ki ben asla çocuk sevmem. Ama erkek annesi olmak aşırı güzel bir şey ikinciye hamileyim Rabbim kız nasip etti bin şükür ama erkek olsa asla üzülmezdim. Ben çok sevdim erkek anneliğini. Bak yemin ederim hayatının aşkı dünyaya geliyor hayatta hiç kimseyi bu kadar çok sevmeyeceksin hele bir annem seni çok seviyorum demesi var gözlerinden anlıyorsun sana olan aşkını… dünyanın en güzel kadınısin annem diyor bak ben aşırı iknayım mesela
seher_3590 yasemincel65 aaaa bu benim kızım 😃😃 ben ilk kızıma hamile kaldığımda aynı bu bayan gibi düşünüyordum Allahim ne olur bana bir kız çocuk nasip et dedim artik kız diye diye kafayı bozmuştum😀arkadaşım olacak kahve icicez alışverişe gdiicez diyordum hayaller kuruyordum sonra Allah nasip etti çok şükür ama kızım tam bir baba aşığı gözümün önünde aşk yasiyolar hala babasıyla birlikte uyuyor ben kendimi çok dışlanmış hissediyorum zoruma gidiyor 😃yani çokta ısrar etmemek lazimmis
Lavista seher_3590 belli yaştan sonra tam tersi olacak, benim kızlarım belli yaşa kadar aynen sizin kızınız gibiydiler ama şimdi en yakın sırdaşım dostum oldular. Artık hiç arkadaşa ihtiyacım yok. Anne kız çatışmaları elbette oluyor fakat anne sevgisini verdikten sonra hepsi gelip geçiyor.
zhrabrk Abc32 o doğduğu anda hepsi sana yükleniyor inan bana ve diceksinki ya ben nasıl böyle şeyler düşünmüşüm. Şu an 4,5 yaşında oğlum var yine olsa yine onu isterdim her dakika seni seviyorumlar edilen iltifatlar kalbim eriyor gidiyor. O gezmeler alışverişler sohbetlerin hepsini oğlumla yapabiliyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh ama gerçekten hani baba kız muhabbeti başka derler ya anne oğul muhabbetide bambaşka dilerim herşey gönlünce olur ❤️
ValideSultan Abc32 dolar merak etme millet deliriyor erkek annesi olmak için utanmasalar erkek bebek büyüsü var al bu da taktiği diyecekler. Erkek evlat biraz zor mu zor ama hiç bir erkek annesinden keşke kızım olsaydı diye…
Bumah Abc32 kız tekme atıyoya inan ki o zaman geçiyo hele doğunca böyle 1 2 hafta sonra hayatının aşkı oluyo inan ki 😻
Deletedmom_297 Abc32 ben hep erkek istedim (ilk çocuğum) allahta etkek nasip etti insan olmayanı ister ama ilk çocuğunuzsa neden üzülüyorsunuz 2. Kız olur
Bsrasmssk Benim bebem de erkek hatta önce sizin gibi kız isteğim fazlaydı ama erkek olduğunu öğrenince de mutlu oldum ya anneye düşkün olmaları falan beni heyecanlandırıyor açıkcası 😍 Sağlıkla gelsinler de kız erkek farketmiyor aslında ama işte hamilelik psikolojisiyle bunu kendimize anlatabilmemiz biraz zor oluyor 😊
a-a-my-h_dmr Abc32 Aynen ben de sakın yapıdayım çocukken de öyleymişim eşim de aynı eşiniz gibi ve çocukken de öyleymiş ama ikisi de sakin uysal ve çok sosyaller maşallah Sizin de öyle olur inşallah ❤️
Daisyy000 Abc32 Muhteşem bir duygu. Bende hep oğlum olsun istiyordum ,nasipse 2.oğlum olacak. İlk oğlum 2 yaşında sabahları beni öperek uyandırır, saçımı okşayıp aşkımmmm,bebeğiiiiim,çiçeğiiiiim der 🥰 Dünyalara bedel bişey ah doğsun da anlayacaksınız