zehraulger3838 LadyX sosyalmedya üzerinden tanıştık ortak arkadasimiz vardı eşim bana mesaj atmış ben günler sonra gordum arkadaşıma sordum kim diye oda tanıdık biri sorun olmaz neymiş derdi ogrneelim dedi cevap verdim tanisiyormuyuz bu ne ısrarli mesaj die oda tanışırız dedi bı 5 6 ay arkadaş olarak konuştuk bir gün eşim ben senle evlenicem ha haberin olsun dedi🤣 nee dedim öyle işte ben sendne hoslaniyorum ciddi düşünüyorum dedi ailem istemedi eşimi onların istediği kişiyle evlenmedim diye eşimde gel kaçalım dedi bı cahil cesareti kaçtık 2 senedir evliyiz bir oğlumuz var birde kızımız olucak hamileyim çok mutluyum keşke daha önce tanissaydik 😍
Kubar eslem2121 ne yapabilirim ki bilmiyorum fikri olan varsa yazar belki çok zorlanıyorum o ağlarken sadece ağlamasına izin veriyorum onu anladığımı söylüyorum yaptığının doğru olduğunu vs işte başka ne yapabilirim bilmiyorum kızı da inan hiç sevemedim yoksa onla arayı düzeltir bidaha küfür etmemesini sağlayabilirdm bi ihtimal ona da işte tahammülüm yok ailesini de sevemedim o kızı da bana bile küfreder öyle bi tür
hilal858_ LadyX Lise 2 de okul kantininde😅 herkes abi diyordu 😒 ama ben demiyordum 😂 şuan 13.senemiz dolucak evliyiz 3.cocugumuzu bekliyoruz
kahvetutkunu23 LadyX ben o zamanlar tekstil.fabrikasinda calisiyordum megerse esimin ablasinin kocasida ayni yerde calisiyoruz esimin enistesi vesile oldu tanismamiza suan 5 yillik evliyiz😊
Onthewind Belime gelen saçlarımı kısacık kestirdiğim, diş tellerimi, finallerimi dert edindiğim hayatımda kimseyi istemediğim bi depresyon dönemimde premium paket olarak girdi hayatıma, güzel şeyler beklenmedik zamanlarda oluyor cidden
mevasibel cakirbebek biz de lise 1 den beri sınıf arkadaşıydık, ilişkimiz lise 4 te başladı , arkadaşlıkta 15, sevgililikte 12 evlilikte 2,5. senemizdeyiz 🤗
biranne12 LadyX Üniversite okurken Azarda tanıştık 8 sene önce 5 senedir de evliyiz bir oğlumuz var 🙂😄
asey232_ LadyX evet ama nasıl diyim sana söyle ben barıştırmak için gittiğimde aslında çocuk yani eşim bana neden ayrılma sebeplerini anlattı hatta delil ve ispatlı başkarıyla uygunsuz halde yatak resimleri varmış elinde +18 diyim canım gelde bu kızı sen affet dedi ogün anladım ki nasıl biri oldugınu ondan önce zaten ben bitirdim öylesi biriyle yanyana olmak istemedim sonrasında işte biz oturup çay kahve içelim dertleşelim derken bi baktık evlenmişiz 🤣🤣 4 yıl sevgili 5 yılda evlilik 9 yıl oldu2 kızımız var şuan oğlumuzu bekliyoruz 21 haftalıkta hamileyim 😘