Biz cocukluk askiydik. Sonra bana kizip bir inat ugruna akrabasinin kizini kacirdi. Evlendi. Bende 4 5 sene can acimi atinca evlendim. Hala aşık ve öfkeli sekilde ona. Kocam eşinden ayrildi. Yillar sonra bizde sirun yasadik gerci bastan beri yasiyorduk. Ailesi yuzunden vs. 2 Oğlum oldu. O sirada tabi sonra bende bosanma davasi actim. Bosandim. Annelerimiz arkadas oldugu icin bir sekilde haberi olmus benden. Bosandiktan 1,5 2 sene sonra tekrar bir araya geldik. 1 Yildir evliyiz. Cocuklarima aşık uzerine titreyen bir adam bin şükür. Hep hayal ederdik kucukken ileride yuvamiz cocuklarimiz olur mu vs diye cokda istiyorduk Evlenmeyi aile olmayi. Rabbim bi yerde ayirdi bizi o zmaan nasip etmedi ama aradan gecen 15 sene sonra nasip etti. Simdi bebegimizi bekliyoruz.. Gonulden edilen duanın ileride birgun bir sekilde kabul olacagini cok iyi öğrendim. Allahima ne kadar sukretsem az. Aşk kocam kadın olduğumu değerli olduğumu sevmeye sevilmeye değer bir ömür bir hayat olduğunu öğretti yaşattı. Sevilmenin deger gormenin el ustunde tutulmanin en zirvesi ne ise onu yasatan kocamm cok seviyorum coookkk 🥰😍 biraz uzun oldu sanirim kusura bakmayin 🙈🤗