ErsBegAs LadyX aşkım yattı antep işi 🥲 ama oğluşum iyi olsun da bana yeter 🥹 Gözleri akıyor, burnu aşşşşırı tıkalı ve çok halsiz 😞Serum fizyolojik bile kesmiyor.. Henüz ateşi yok diye -ki inşallah çıkmaz- dinlendiriyorum bakalım 😔 Yapışıyor bana😞
daisy__ bebeklerim__ eşimde elbiseyi giydin sorun yoktu elma portakal sok içine dediğimde naz yapmasaydın sende de böyle duracaktı diyo nikaha gelenler de ne diyo bunlwr diye bize bakıyo yarabbim ya 😅😅
ErsBegAs daisy__ kız kahkahama çocuk uyandı djsjjsjs hep eğlenceli misiniz böyle ya.. bir kaynım olsun isterdim 😂 eşim çok eğlencelidir fakat kardeşi kız.. yine eğlenceli ama bu kadar değil bahahaha
bebeklerim__ ErsBegAs ahahahhaha cok guldum ama karakterinin cok beğenmiştim ailem de cok seviyo bunu dedjm vardir bi bildikleri😂😂
daisy__ bebeklerim__ gülüm komedi üçlüsü diye geçiyoruz biz kayınbabam bazen ciddi ortamda bunlar yan yana gelmesin beni ortak ediyorlar diyormuş
daisy__ ErsBegAs 3ümüz bi araya gelirsek hep böyleyiz arada kayınbabam da ortak olur benim ortalığı kaynana bozuyor
ErsBegAs daisy__ hednjdjd ah şu kadınlar neden birbirimize böyleyiz ya… not: oğlumu evlendirirsem (ki hiç niyetim yok) ben de kaynana olurum höffff
Sayoss LadyX ben kırtasiyede çalışıyordum eşim oraya alışveriş için gelmişti orda ilk görüşte ikimizde birbirimize vurulduk 😍 ben üni bitirmiştim tekrar hazırlanıyordum asla evlilik düşünmüyordum eşim beni buldu niyetim ciddi dedi bende vurulmuşum tabi kısmet oldu evlendik 5 yıl oldu 2 oğluşumuz var çok şükür 🥰😍
daisy__ ErsBegAs nolur şaka de kız böyle olmada ne olursan ol benim oğlum olursa kaynana olursam ben arkadaş olmayı planlıyorum