LadyX Bizim tanışma hikayemiz gerçekten film gibi. Kuzenimin oğlunun sünnet düğünü için başka bir şehire gitmiştim orda gördüm onu görür görmez içim bambaşka oldu çevremdeki erkeklere veya daha önce tanıdığım kimseye benzemiyordu. Sonra kuzenime sordum kim olduğunu daha yeni evlendi o evli dedi. İnanın bu lafı duyunca göz göze bile gelmedim. O akşam düğünden sonra eve dönerken kendi kendime bir gün evlenirsem kesinlikle böyle bir adamla evlenicem dedim aradan dört ay geçti Benim aklımdan çıktı gitti tabi. Kuzenim yazdı düğünde sorduğun çocuk boşanmış diye inanın hiç önemsemedim çünkü hiçbir kadının yuvasını kolay kolay bozmayacağını biliyorum hele ki daha yeni evlilerken aradan biraz daha zaman geçti ve biz bir şekilde konuşmaya başladık daha fazla uzatıp sıkmak istemiyorum bir senelik birliktelikten sonra da evlendik şuan üç yıllık sevgili bir buçuk yıllık hayat arkadaşıyız. Nasibe kaderin varlığına onunla inandım. Ve gerçekten ağzımızdan çıkana çok dikkat etmeliyiz dua kapımız ne zaman açık olur bilemiyoruz. 🌸