Kızlar ben liseye başladığımda bu yana yıllardır egzama sorunu yaşıyorum. Ellerimde ve ensemde saç bitiminde var. Tam 10 senedir benimle birlikte bu illet hastalık. Özel hastaneyede devlet hastanesinede gittim hiçbir çözüm bulamadım. Tonla krem kullandım. Dut suyuna filanda koydum. Milletin kullanıp memnun kaldıklarınıda kullandım ama bi türlü geçmedi. Deterjan, kozmetik ürün, tozlu kirli ortam, sinir ve stres bunları doktorum zamanında söylemişti uzak dur diye ne zaman bunlarla haşır neşir olsam tekrardan ortaya çıktığını biliyorum ama kullanmadığımdada bi süre sonra tekrar ortaya çıkıyor. Kremler geçici olarak etki ediyor ama sonra tekrar geri çıkıyorlar. Hamilelik öncesinden ne kadar dikkat edip kremlerimi kullansamda ellerim paramparçaydı. Psikolojim bozulmuştu elimin her yeri çok kötü durumdaydı ellerimi gizlemek istiyordum artık. Hamile kaldıktan sonra geçti çok mutlu olmuştum. Hamileliğimde dikkat ediyorum herşeyime ama egzamam kendiliğinden geçmişti şimdi 3 gündür tekrardan ellerim ve ensem kaşınmaya başladı. Ve yine korkuyorum eskisi gibi olucak diye 4 aydır o kadar rahat ve mutluydum ki kurtulduğum için şimdi ise egzamamla alakalı kabus görüp kalktım ne yapıcam bilmiyorum. Yani illaki başka birşey bana dokunuyor zarar veriyor gıda intolerans testi var milyon tane yiyeceğe filan bakıyor yaptırmak istedim ama aşırı pahalı. Ne zarar veriyor bana anlamadım. Gittiğiniz bir doktor, hastane ne varsa önerir misiniz?