sekerrr1 Sizce fetal DNA gerekli bişey mi ? Sonuçta genetik hastalığı olsada her türlü bizim bebeğimiz olacak.cinsiyet desen zaten 13. Haftada belli oluyor. Bilemedim kızlar yorumlarınızı merak ediyorum
Bebekkuzu sekerrr1 bu başkasının yorumu olur size yapılan. Size göre gerekli değilse yaptırmanıza gerek yok. Ben yaptırdım çünkü anne karnında tedavi edilebilecek bir hastalığı tespit ediyordu. Çok şükür temiz cıktı
Elliiiffff sekerrr1 ben de böyle düşünüyorum. Yanlış olabilir tabiki ama ben yaptırmadım, hatta ayrıntılı ultrason bile yaptırmadım. Doktor herhangi birşey söylemedi, gerekli görse tabiki yaptırırdım ama boşuna radyasyona maruz kalmasını istemedim.
momyy280_ sekerrr1 benim iki kaybım oldu eşimle genetik testlerimizi yaptırdık bir problem çıkmadı şu an hem özelde hem de devlete gittiğim doktorlar önerdi en azından bir sıkıntı varsa erken müdahale edelim diye müdahale dedim aldırmak vesaire değil anne karnında tedavi edilebilecek bir sıkıntısı olursa diye ama normalde de ikili test vesaire onlardan daha çok öneriyorlarmış %100 doğruluk payı varmış
sekerrr1 Bebekkuzu anne karnında ki bebek tedavi edilebiliyor mu tam bi bilgim yok o yüzden soruyorum nasıl tedavi edilir peki
dln2712 Şahsen ben yaptım trizomi 18 yüksek riskli çıktı. Haftaya amniyosentez yapcam. Testi yapmasaydım haberim olmayacaktı.
Bebekkuzu sekerrr1 bilmiyorum bana öyle demişlerdi anne karnında tedavi edilen bir hastalığı teşhis ediyoruz diye ekstra araştırmadım ama anne karnında bebeğe müdahale edilen vakaları görmüştüm yaptıracagınız yere sorabilirsiniz