busra34__ babylove_33 😅😅 bence de net gmrmüşsünüz bir de ultrasonunuzda çok belliydi ztn erkek olduğu çıkıntı net var yani tekrardan hayırlısı olsun❤️
mavisanne0 hapymom3778 değişmedi demi sonradan 😁 yanlış anlama çok erken zamanda tahminde bulunup sonradan yanlış çıkıyor onun için diyorum ❤️
mavisanne0 busra34__ aslında 2li taramada çekmiştim kemikleri net görüyordum ama doktor fotoğraf çekmem için durdurdu böyle çıktı 🤣
busra34__ mavisanne0 kız benim de 11. Haftada tahminini söyledi şuan 20 haftalığız net erkek yani bacak arasını da gördüm baya cinsel organı yani ortada😅
sara29 busra34__ devlet söylemiyor.. oğlumu özelde 13.haftada öğrenmiştim. Bu ikinci ya ilki gibi değil sabırsızım Allah ne verirse..🙃
busra34__ sara29 aynen geç söylüyorlar 😅benim 17. Haftada bile erkek olabilir kesin değil dedi devlette doktor kim daha kesinleştiricekse sinir olmuştum neyse ztn kendi doktorum erkek demişti yine bir ihtimal sormuştum
elrahe08 mavisanne0 13+2 yim 12+5 te öğrendim yüzde 99 kız dedi doktorum 2.kızım geliyor Allah’ın izniyle 🤲
seher_3590 zeybetba ayy gerçekten mi 🫠🥰yaa hadi bakalım bugün kontrol vardı maalesf öğrenemedik bagdas kurmuştu 😃