ebruaksoy35 Adetime 4-5 gün var arkadaşlar yerleşme gibi leke oldu adetten baya gün önce aralıklarla hemde sonuca bakar mısınız 10-11 Kasım yumurtlama günüm 12-13 çatlama oldu sanırım 14 Kasım akıntı 15 Kasım minik leke 18 Kasım biraz daha yoğun ama hafif leke 19 Kasım hepten minik az leke oldu bir daha olmadı gece birden yaptım dayanamadım
ebruaksoy35 Deniiibayyy amin inşallah geçen ayda öyle gibiydi adet oldım ama bu daha renkli sanki adete 5 gün kala geçen de yapmıştım ertesi gün adet oldum ama bundan biraz silikti buluyum size atayım ❤️❤️
ebruaksoy35 Deniiibayyy canım öbürü de kafamı karıştı önceden böyle gibi ama o bu farklı gibi hissediyorum benim bir yanlış anlama görümce var çok bilmiş ay canım o kurumadır çok bekledi mi tip tip soru ay ben demiştim sana bu ay hissetmedim ben bilirim benim dediğim şaşmaz garip bişey sinir oldum iyice ❤️❤️❤️❤️ inşallah çok mutlu oluruz eşim ile
Deniiibayyy ebruaksoy35 inşallah mutlu olursunuz tabii. Sizin heyecanla verdiğiniz haberlere fesat düşünce ile karşılık verip vermeyeceğini kestiremediğiniz insanlara böyle haberler vermeyin, kesinleşse bile hamileliğiniz ne kadar geç öğrenseler o kadar iyi :)
ebruaksoy35 Nil_yusflu farklı marka erken test laboquick ultra erken de 5 Li birde eğer gebeysem valfast haftalık tahmin eden onu ilerleyen zamanda kullanırım 🤣🤣🤣
ebruaksoy35 Deniiibayyy aynen öyle maalesef dibimde hepsi 🤣🤣 ev olarak yakınlar ortalarında oturuyorum 5-10 dk hepsi
agilkaya Benimde 10-11 kasım yumurtlama oldu bat 27-28 ekim. 5 gün var. 19 kasımda test yaptım negatif çıktı 8 gün varken. Yapsam çıkar mı acaba 🥺
ebruaksoy35 Sss1947 hemen çıktı ama aklında bulunsun canım sahte pozitif veriyor Arti med erken gebelik testi güvenilir değil adet oldum çünkü o zaman 🥹