Kızlar ben bu gün kanamam olduğu için hastaneye gittim normalde özel hastane takipliyim devlet hastanesinde tahlillerim vardı hem onları alayım hemde baktırayım dedim herneyse içeri girdim işte güvenlik doktorların ve ebelerin şuan olmadığını beklemem gerektiğini söyledi bende tamam dedim beklerken tahlillerimi almaya gittim geldim kimse yok seslendim kimse var mı diye burdayım görmüyormusunuz diye uzanan bi hemşire gördüm kalktı yanıma geldi şikayetimi anlattım nst ye bağlandım eşim yanıma gelebilirmi dedim hayır onun koridorda durması bile yasak güvenlik yok gelsin ordanda çıkaracağım dedi bilmiş bi tavırla sonra nst den çıktım aşırı lavabom gelmeye başladı bende lavaboya gitmem lazım dedim yok diyor alttan muayene olman lazım ama diyorum çok geliyor falan bakışları zaten insanı bitiriyor Allah razı olsun güvenlik bırak gitsin dedi muayene esnasında mı yapsın diyince tamam git dedi işte gittim geldim uzandım hazırladım kendimi içeri doktor girdi bende hademe sandım üstümü örttüm meğer doktormuş😂 onun ardından 3-4 kadın daha güvenlik kapı ağzında bir birlerine parfüm önerisi verip beni izliyorlar o ayrı rezalet sonra doktor muayene ettiği cihazın ucunu gösterip şuan kanaman yok dedi bende şuan kanamam olmadığını bende biliyorum dedim ama 2 saat önce vardı dedim onun nedeni nedir diyince yarın idrar tahlili verirsin sonuca bakarsın diyip arkasını dönüp çıktı ve ben hala neden kanamam oldu neden hala kasık ağrım var bilmiyorum