cakirbebek yorgunannis ben yaptırıyorum ya hatta salı günü doğumum var 2 gün önce yine ağda yaptırdım heryere göbek ve göğüste dahil🤭😃
senem0987 Ben hamileyken bacaklarıma yaptırmıştım ve ağdaydı kuaför çektikçe rahmimi kasıyordum bildiğin bişey olur mu diye korkmuştum ama hiçbirşey olmadı göbeğe de yapılsa hiçbi sorun yaratmaz bence
Aydan95 yorgunannis ben 4 aya giricem oncesinde de sonrasinda da daha dun yaptim. Sicakligina dikkat etseniz yeter bence niye kasilma olsun ki? Hic hiss etmiyorum. Bile. Vajina kismini da yapiyordum onu biraktim. Evet. Ama karin kismina bende yapiyorum. Sizin gibi killanmaya meyilli biriyim.
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI yorgunannis ben yapmıştım valla çünkü rahatsız edici bir görüntüydü utanıyordum
Nuriay yorgunannis yapanlar var ama siz küçük bi bölum yapın minik minik eğer sancı ve s varsa devam etmeyin ben tahmini 20 24 hafta civarında özel bölgeme kendim ağda yapmıştım sancı ve s de olmadı şuanda 25 haftayım göbeğimde kıllanma var ama göbeğime yapmaya risk alamıyorum. Durduk yere bişey çıkar diye kolumu ayağımı yapıyorum ağda ama
Aydan95 yorgunannis hep yapiyorsaniz hic kasilma hiss etmezseniz. Mesela ablam tuy cekmekten o kadar korkuyor kendini kasiyor ki. Ben ama aliskinim. Herhalda sizde de ogledir o yuzden yapin gitsin)
mozen yorgunannis ben yaptım canım 35 rkadar. 35. Haftadan berı gobegımde çıkmadı devam etmedım. Sımdı doğumun yakın doğuma kadar yapmam zaten gobegım kocaman oldu tüy bıle bellı olmuyor artık damarlar dan 🤣
anneoluyorummm103 yorgunannis ben tüy dökücü kullanıyordum şimdi kullanamıyorum orta kısımda uzun uzun çıkıyor valla makasla kısaltıyorum mecburen
anneoluyorummm103 yorgunannis tüy dökücüden memnundum aslında makaslada olduğu kadar en azından kurt adama benzemiyorum 😁😁
sirius8 yorgunannis canım sıcak ağda yapma sakın , bence sıkıntı olur sıcaklık . Bu arada bende kıllıydım epey. Lazere gittim çok faydasını gördüm . Doğum sonrası tavsiye ederim