Havvakml songul123 çok kötü bişey ağladım kaç kez o ağrıdan bi tek sıcak suyla duş aldığımda veya oturduğumda rahatlıyordum
Dilara1992 Havvakml sicak su acilmaya sebep oluyo diye biliyorum , dus alirken bile ilik suyla almamizi tavsiye ediyolar.hamile misinz suanda bilmiyorm ama bence bebek varsa baska yontemleri deneyin derim 😊
Havvakml Dilara1992 çok sıcak olmayacak canım normal duş aldığımız ısı da çok sıcak okursa açılma olur diye bende duydum
Mehtapsato songul123 kuzum benimde var ama agri kanama yapmiyo ama doktor krem vefitil veriyomus agrisi olana ben sadece krem kullaniyorum inslh dogum sonrasi gecer
Elifsaadet songul123 at kestanesi kremi çok iyi geliyor ve kantaron yağı, doktorunuza sorun yada eczaneye danışın
Merry44 songul123 poset papatya cayi dene benim ilk hamileligimde olmustu kime tavsiye etti isem memnun kaldi
Serencakarli songul123 en doğal yolunu buldum ben öğütülmüş keten tohumu hem sağlıklı da yoğurda karıştırıp ye canım zorlanmaktan oluyo o ve bi kaç gün tekrarla rahatlarsın
Merry44 songul123 icmiyeceksiniz yaranin üzerine koyacaksiniz sizi yakmiyacak sicaklikta üzerine koyun hem acisinida aliyor bendeki zamanla tamamen bu sekilde yaparak gecti hatta küvetin icine de bir kac atin icine oturun.
Serencakarli songul123 evet hiç bir zararı yok ben şuna kullanıyorum hatta bende şeker çıktı onu da dengeliyor
Ebrdlms songul123 resim nasıl atabilirim ki burdan numaramı verirsen atarım resim ben hamilelikte 2 cay kaşığı yedim bişey olmadi
Srfn11 songul123 Vitamin olarak ne iciodunuz??? O hemoraidi yasamayan asla bilemez birde kabiz oldunmu uzerine yandin ki ne yandin cok afedersin sanki dikenli atesin uzerine oturuyosun 😔🤧😫
Gamzeemrmrt songul123 cnm. Bnm eşimde vardı. Ben. Patlıcan sapı kaynattım. Verdım ama hamıleyken bılmıyorum içilirmi. 🤔