Milas9 Merhabalar , 37 haftayı bitiriyoruz yarın , bebeğim 2 kez kordon dolamış boynuna , ultrasonda bugün öğrendim İnsan huzursuz oluyor başına böyle bir şey gelen var mı?
DiDem123 Milas9 evet benim oğlumun boynuna dolanmıştı iki kat kordon. 36+4 te mecburi sezeryan oldum. Şuan 2.5 yaşında çok sağlıklı maşallah 😊 küveze bile girmemişti
elifagace Milas9 başıma gelmedi ama instagramda bi yazı var bak oku https://www.instagram.com/p/BuX1bpBlDTZ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1i89bkrnwl6kf Hiç korkma 😌
Nalkan Milas9 cnm bende 36+1.haftadayım benimde oğluşumun boğazına 1 tur dolanmış doktorum problem olmayacağını endişelenmemem gerektiğini söyledi ama ben yine de korkuyorum😞
DiDem123 Milas9 yok canım. Ben rutin kontrole gittim. İki kat dolanmış dedi. Adalat verdi iki hafta kadar kullandım. Baktı çözülmedi. Riske atmayalım dedi. 36₺4 te aldı.
Milas9 Nalkan ben de bugün öğrendim doktorum da pişman oldu keşke söylemeseydim dedi , ama öğrenmiş oldum olumlu düşünelim inşallah atlatırız sağlıkla🙏🏻
Nalkan Milas9 inşallah cnm benim ama bende takıyorum kafama ister istemez 2 haftam kaldı gerçi doğuma ama bir an önce hayırlısıyla zaman gelse diye bekliyorum haftaya kontrolüm var tekrar inşallah iyidir bebişlerimiz cnm benim
Milas9 İnşallah 🙏🏻 Hareketlerini takip et sen de öyle dedi bana doktor , azalırsa hareketleri mutlaka hemen gel dedi takipteyiz bakalım😊
Bimet Benim oğlumdada 2 defa dolanmıştı son 3 hafta öyle geçti yani 35 ytedolanmıştı kontrolde gördük doktor hiç sıkıntı yok deri ve öyle de oldu tedirgin olmayın bence
Sukella Milas9 Dolandı sezeryan oldum şimdi 11 yaşında yanımda uyuyor :) hareketlerini çok iyi gözlemleyin
DiDem123 kbrhsyn 2.600 doğdu ama doğduktan sonra çok hızlı ve güzel gelişti. Şuandada maşallahı var yani. Üzülme bişey olmaz.
Neeeesssli Benim oğluşumun da iki kere dolanmış Canlar normal Doğuma engel olmadığını söyledi doktorum sadece hareketlerini iyi takip et dedi o kadar 🤷🏻♀️
Gulgulcan Korkutmak istemem sizi ama arkadaşımın öyle olmuştu gün içindeki hareketlerini çok iyi takip edin sürekli kontrole gitmekte fayda var
gdaslik Benim görümcemin da başına geldi normal doğumu beklerken rutin kontrolde kordonun iki kez dolandığını öğrenmiş zaten 40 haftayı da geçiyordu mecburi sezeryan oldu çok sağlıklı bir oğlu var şuan 6 yaşında