sunbloom123 Fatma-44 ben mustela setini aldım canım şampuan masaj yağı pişik kremi ama daha kullanmadım hayırlısıyla şubata 🤲🌸🥰
Brknfun Fatma-44 sebamed yenidoğan aldım ben , marka olarak kendim için olan ürünlerinden memnunum ona güvenerekten aldım
Pi_narr Fatma-44 şuanda doktorlar yağı önermiyor petrol türevi maddeler varmış içinde iyi bir nemlendirici öneriyorlar onun yerine
Miillena Fatma-44 yağlar losyonlar gözenekleri tıkadığı için doktorlar önermiyormuş onun yerine nemlendirici bir krem kullanın diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
zeducum Chicco a101 e gelmişti denemek için aldım o çok iyi çıktı atopik cildi var hemen kuruyor asla kurutmadı
bizzocone Fatma-44 paylaştığım video görünmüyor sanırım ama instagram kullanici adi annevedoktor hesabındaki 4. Videosu şampuanlar ile ilgili çekilmiş
yorgunannis glnzkrkmz biliyorum dalin de kötü içerik olarak ben almadım onu zaten baby me organik şampuanını aldım i. Onu kokladım güzel gelmedi bana ondan
aliimraan glnzkrkmz nasıl içerik berbat ki,4 yıldır kullanıyorum halende var bebeğime de kullancam allah nasip ederse,ben şampuanın bir zararını görmedim