Yunusilan Elif28 20 haftalıkken 480 gramdı bizimki ama kilolu diye sağlığı yerinde diye bişi yok eğer herşey yolundaysa kilosuna aldırış etme ki zaten doktor söylüyolar haftalarına göre kilonun normal olup olmadığını canım takma bu kadar
Lavinia5 Elif28 merhabalar Bugün 21+5 haftalık hamileyim. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim 349 gr çok ufak dedi moralim bozuldu. Yarın kendi kadın Doğum doktoruna gideceğim. Sizin şuan nasıl gelişimi? 32 haftalık olmuşsunuz ne güzel hayırlı olsun.
Irmakdkm Elif28 30 dan sonra almaya başlıyor şuanki çok önemli değil canım. Süt peynir yoğurt ceviz bal muz tüket
Meryemtoptas Ben 22.haftamdayım 2 gün önce ayrıntılı ultrasona girdim 487 gramdı bana da az gelmişti. Önemli olan sağlıklı olması inşallah üzmeyin kendinizi bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye özen gösterin günlük olarak çabucak alır Allahın izniyle 🌹
Elif28 Lavinia5 canim suan gayet iyi masallah toparladi oglum hic uzulme normalmis ozamanlarda da kadama takilmisti ama normal dedindi merak etme canim benim:)