Tomriscvn Kızlar 9.haftam bitmek üzere artık birşeyler almak istiyorum.Karnım için neler almalıyım ilk gebeliğim o yüzden acemiyim☺️Lierac diye krem varmış baktım ama çok pahalı ve ml olarak düşük sürekli almak gerekir sanırım.Neler önerirsiniz 🥰
beyzzsenturkkk Tomriscvn hiç bir şey çatlayacak deriyi engellemez hamilelikte çatlamasa doğum sonrası çatlar
Nisanmomy Tomriscvn ben 29. Haftamdayım hiç kullanmadım. Ama doktorum dördüncü aydan itibaren kakao yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanmamı önermişti.
Boysmom2 beyzzsenturkkk Kesinlikle katılıyorum 7. aya kadar bi tane bile çatlağım yoktu ama krem kullanmama rağmen bi anda çatladı
Tomriscvn beyzzsenturkkk Nisanmomy Boysmom2 Evet kızlar öyle diyorlar herkes ama yinede bir yağ falan kullansam diyorum bende
merviiisko Evet herkesin yapısı farklı en iyisini kullansanda çatlak oluşabilir belki ama bence önlem almakta fayda var ben 10.haftamdan beri kullanıyorum doktorum lierac ve bio-oil önerdi ikisini gün içinde dönüşümlü kullanıyorum.
Nisanmomy Tomriscvn genetik yatkınlık varsa her türlü oluyor ama yağlar nemlendirdiğinden çok yoğun olmuyor. 3 aydan önce dediğim gibi cilt emilimi olduğu için doktorum önermedi.
beyzzsenturkkk Tomriscvn son 1 hafta kala çatladı karnım doğum sonrası da dizlerime kadar çatladım😃😄😄 ben yağ kazanına düşmüştüm o halde çatladım şimdi bi damla yağ sürmüyorum çatlayan çatlasın hiç biri sonrasında umrumda olmuyor onları düşünecek vaktim olmuyor 😄
daisy__ Gülüm herşeyi kullandım ne yazıkki vücut yapın çatlmaya müsaitse her şekilde dünya haritasına dönüyorsun bende hiç bişey yoktu 37 gafta sonunda çatladı 39 da doguma girdim
Bdks98_ Tomriscvn ben her duş sonrası sürüyorum sadece lierroil kullandım :) gayet memnunum hatta bugün 2.kutuyu sipariş edeceğim -31 haftalık hamileyim(8 ay) çatlağım olmadı not: normalde çok çatlayan biriyim :)