SmeyyEbruAydn Cerrahpaşa da Ali beniana randevu aldım. Kendisi perinatolog ve genelde 22. Haftada yapmayı uygun görüyormuş. Tıp fakültesi hastanesi olduğu için 122₺ ücreti var. Çapa Tıp Fakültesinde de çekiliyor ve orada da aynı şekilde bildiğim kadarıyla. Bu ikisine İstanbul tıp fakültesi internet sitesinden randevu alabiliyorsun, randevular her akşam saat tam 8de, önündeki 4 gün için açılıyor.
Bunlar haricinde İstanbul’da Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesinde normal gebe poliklinik randevu alıyorsun,mesela hemen alıp 22. Haftan için de detaylı randevusu alabilirsin. Yani normal randevuna gidceksin kendileri tekrar detaylı için randevu verecek sana. Buraya da yine diğerlerindeki gibi bir tutar ödeniyor.
Bir de Avrupa yakasında Kanuni sultan Süleyman eğitim araştırma hastanesinde varmış ama oraya randevu nasıl alınıyor bilmiyorum istersen telefonla Bilgi alıp gidebilirsin. Aynı şekilde Semiha Şakir Kadın doğum hastanesi.
Benim bildiğim Avrupa yakasında detaylı usg yapan devlet hastaneleri sadece bunlar. Takiplerim için Haseki eğt. Arş. Hastanesine gidiyordum orada bu listeyi verdiler.