hadiye28 Merhaba Cemil Taşçıoğlu şehir hastanesine gidiyorum ikili testimi orda yaptırdım detaylı ultrason içinde oraya gideceğim bebeğimin renkli görüntüsünü gösteriyorlarmı
annesioglusu1 hadiye28 bende oraya gidiyorum ama detaylı ultrason yapılmıyormuş artık uzun sürdüğü için kaldırılmış doktor bana Cerrahpaşa’da Zeynep kamilde veya kanunide yaptırabileceğimi söyledi
kizinaasikanne hadiye28 sadi konuk’ta yaptırmıştım bi dövmedikleri kalmıştı 😏 hiçbir şeyini göstermedi bile doktor
Mucize-11 hadiye28 ikili test zaten detaylı ultrason olmuyor mu ikisi farklı mı kaçıncı haftalarda yapılıyor bilgi verir misiniz
hadiye28 kizinaasikanne Cemil tascıoğlundakiler iyi davrandı ekranı çevirdi bebeği gösterdi hatta 11.haftada cinsiyeti söyledi normalde devlet hastaneleri cinsiyet söylemeyi çok ertelerler
hadiye28 Mucize-11 11.haftada ikili test yaptırdım ense kalınlığına falan bakıldı sonra kan verdim onda da bakıldı 20.haftada gelirsin dedi 18-23. Hafta arası detaylı ultrason yapılıyormuş
meryemmuhammetali hadiye28 hangi doktora gittiniz acaba orada doktora gidiyorsunuz acaba orda bende oraya gidiyordum bıraktım çünkü doktorlarından hiçbir memnun kalmadım
hadiye28 meryemmuhammetali Cemil tascıoğlunda kadın doğuma gitmedim sadece Perinatoloji için oraya gidiyorum şuan düzenli gittiğim bi yer yok bi çok devlet hastanesi değiştirdim şuan Gaziosmanpaşa fizik tedavi ye gidiyorum Ocak ayı gibide özele başlayacağım
momyflow meryemmuhammetali sevim özge özdemire gittiniz mi burada gidenlerin olumlu yorumlarını görmüştüm o doktor için
meinbaby_ dlnnas nasıl aldınız . Ben normalde özel takşpkiyim. Zor randevu veriyorlar deniliyor doğru mu
hadiye28 annesioglusu1 aralığın 15i gibi düşünüyordum 21 haftalık oluyorum ozamana şuan randevu baktım 9 aralığa buldum aldım belki bulamam diye 20+4 ken gidicem galiba
zatenikizannesi Mhrs den bakıyorum. Perinatolojiye hepsinde detaylı ultrason hizmeti verilmemektedir diyor. Kadın doğuma bakıyorum. Böyle bir bilgi verilmemiş. Devletten nasıl alınıyor bu randevu. En son özele gidicem artık ama 5 binden aşağı değil fiyatlar
hadiye28 zatenikizannesi geçen ay kadın doğuma muayeneye gittiğimde doktora sordum hepsi detaylı yapılmamaktadır yazıyor diye oda onu yazmak zorundalar ama gereken herseye bakıyorlar dedi perinatolojideki doktorum da 20.haftada gel dedi bakılmasa çağırmazdı diye düşünüyorum
mmia zatenikizannesi Ümraniye devlet hastanesinde perinatoloji bölümünden randevu alabilirsin. Sadece riskli gebelik yazıyor ama yinede bakıyorlar. Ben gittim 2 hafta önce. Ama gittiğinde detaylı için geldim deme doktorum yönlendirdi dersin. (Ultrason renkli değil, renkli istiyosan sadece özelde var)
meryemmuhammetali hadiye28 anladım teşekkür ederim gaziosmanpaşa’ya gidiyorum yazmasını Ben de gaziosmanpaşa’ya doktorum var özel oraya başladım ilk doğumlu da aynı doktorda yapmıştım Medical Park az ilerisinde Kadın doğum merkezi var orada Ahmet bey var ona gidiyorum