nurvas Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben de 24+5 oldum 10 haftadır yatıyorum. Bu aralar sık kasılma sertleşme oluyor günde 10 defa falan. 2 defa nstye girdim bisey çıkmadı. Magnezyum ve progestan harici bisey de vermediler. Kasilmalariniz oluyor mu ?
edannnnur nurvas benim şöyle kasılma değilde karnım akşamları 3 haftadır sert oluyor gece düzeliyor günde 2 kere magnezyum 1 Progestan iğne kullanıyorum bende nstye falan girmedim
MelisSezen nurvas benim de kasılma ve sertleşme oluyor. Bazen de bir tarafa toplanıyor bebek. Magnezyum, progestan ve vitaminler dışında bir şey kullanmıyorum
edannnnur kubraturkkoc bende aynı durumdayım her sabah suyun gelmesin diye dua ediyorum çok zor gerçekten ya hamilelik öyle bir şey ki sanşyede her şey değişiyor
salihaaras Haftada oldum suan 24+5 olduk ameliyattan sonra ev içinde yürüdüm annem ve kv baktı suan yavastan dısarda yemek yemeye avm de bebek kıyafetleri bakmaya cıktım kontrolde her sey yolunda dedı doktor cok ayakta kalma dedı bulantı kusmalarım devam edıyor o benı baya yoruyor ileri haftaları umarım görebilirim kısalıgı 29 mm ölçtü karından ama artık ev içinde aktıf hareket edıyorum ve sancılarım oluyo karnım sertleşiyor ınsallah bir sey olmaz daha önce çok şükür kayıp yasamadım bu arada seker yuklemesı ve tetenoz olmadım
edannnnur salihaaras rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben tetanoz 1 doz oldum şeker yüklemesi istemedi doktorum benim
kubraturkkoc salihaaras neden olmadınız ben ikisini de olucam doktorum onayladı sakıncalı mı dediler size
jennefer edannnnur inşallah bu sefer güzel bi gebelik geçirip saglıkla kucagımıza alırız Rabbim bidaha bize o acıyı yaşatmasın
fb9706 Kaçıncı haftanizdan sonra doktorunuz rahat bıraktı sizii beni doktorum surekli erteliyor gibi geliyor 🥲
miniminnacikk MelisSezen çok çok geçmiş olsun öncelikle 🩷 aynı sadece WC ve yemek için kalkıyorum .. yatmaktan bazen çok ağrıyor her yerim 🥹🫣 birazcık evde geziyorum olacak hibi değil ki 🥹
MelisSezen miniminnacikk size de çok geçmiş olsun 💐 inşallah sağlıkla zamanında gelirler bebişlerimiz 🙏
ozgul_123_ erdgrhnd benimde doktorum normal hayatıma devam etmemi söyledi hatta çalışıyorum çok şükür 18 haftalık olduk bugün rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
AuraMomB merveli93 şu an 2 hafta oldu, açıkçası bende şaşırdım çünkü tüm Serklaj sonrası gebeler full yatışta bana neden öyle dedi anlam veremedim
merveli93 Bende 20. Haftada oldum şuan 26+0 elhamdülillah bi problem yok benim doktorum da ev içinde 15-20 dk yürüyebilirsin yemek yemek için oturabilirsin dedi