Sblbrt morvili bana her iki gidişimde de aç karna gel dedi öyle yaptım aşı yapmadan önce de sordu tedbir amaçlı
Betusm morvili ac gitmene gerek yok ben öğlen gittim tok olarak saat farketmez iki dakka yapıyor bitiyo sadece bebegin oynuyormu diyo oynadıgını hissediyomsn okadar bana ole sormustu 20. Haftada oldum Ve ikinciyide oldum bitti tüm aşılarim
FMS morvili Dün 2.dozu yaptırdım canım ikisinde de öğleden sonra tok karnına gittim Tansiyon ölçüp kiloma baktı bebeğin hareket edip etmediği o gün hissedip hissetmediğini sordu kalbini dinledi o kadar 😊
Elifsaadet FMS bende 19. Haftada olcam daha iki haftam var, şuan 17 yim tam ama ben hala hiç hissetmiyorum ki🤔
FMS Elifsaadet Bana ilk tekmeyi hissettikten sonra ilk doz için gelmem söylenmişti sağlık ocağından canım
ikibebeliana morvili vurulmadan önce kural yok da vurulduktan sonra duş alma ben gibi 😂 ağrısını çekersin biraz şişer
FMS ikibebeliana Ben her iki dozdan sonra da duş aldım öyle bi sıkıntı yaşamadım canım 😳 hatta ilk aşıdan sonra 3-4 gün aşı yeri sızlamıştı 2.yi dün yaptırdım ağrı falan yok şükür 🙏🏼
Elifsaadet FMS yaa banada detaylıya randevu verdi doktorum, gelmeden bir hafta önce tetenoz yaptır sağlık ocağında dedi
ikibebeliana FMS ben ilk aşımı oldum vuruldum geldim bişey yoktu akşam duş aldım ertesi gün kaşınma şişlik oldu 🙄
FMS Elifsaadet şart mıymış? 😳 bana öyle bişey dememişti ben tetanozun ilk dozunu detaylıdan sonra yaptırmıştım