MadameTussauds vanilya_kokusu_ Ohh baya büyümüs bebisin Masallah, ayy o caresizligi hic deme bacimm ayni yollardan gectim bende o tükenmislik ne yaparsan yap bulantinin gecmemesi off Rabbim bidaha yasatmasin cok kötü
vanilya_kokusu_ MadameTussauds aminn inşallah ama tam geçmemiş arada sabah kusmalari oluyor iştahsızlık yanma
Fatma_furkan1996 MadameTussauds hayırlısı olsun canım hiç sıkma canını önemli olan sağlıklı olması doğduktan sonra her şekilde kilo alır ki doğumuna kadar alır kilo yine muz ceviz tüketmeye devam et sen balık da ye canım
MadameTussauds Fatma_furkan1996 önemli olan saglikli olmasi tabiki bacim sagolasin valla hepiniz icimi rahatlattiniz Allah razi olsun 🥰
adatuna MadameTussauds bi de burda herkes kiloya aşırı takılıyor bak bende 2900 doğmuşum valla hayatım boyunca kilomdan hep memnundum djsjsjs ben de 17 aralık istiyorum tarih bakalım dua et olsun dnss
MadameTussauds adatuna Evet yaa fazla kilolari okuyunca taktim bende benim bebemde mi tuhaflik var diye bizim haftada hepsi masallah 2.500 falan bizim bebeler minyon kaldi, Rabbim gönlüne göre versin bacimm insallah istedigin gibi olur 🥰
MadameTussauds vanilya_kokusu_ O olur bacim benimde o haftalarda hala oluyordu kiz suan bile bulantim oluyor kusacak gibi oluyorum bazen
Dadas MadameTussauds aşkım benim bana şekerden dolayı sade önermişti eğer şeker sıkıntın yoksa bence içebilirsin. 🥰
MadameTussauds Dadas Yok sükür ya seker Problemim ben meyveli alayim en iyisi digerini icim almiyor ya 😀
mavi123_ MadameTussauds benim ilk gebelipimdede gayet iyi gelişen bebeğim aniden gelişimi yavaşladı durdu denilecek kadar. Her gün 2 kere nst ye giriyordum sonunda 36+5 de Dr almamız lazım geç olmadan dedi ve doğarken baktık kordon ayağına sıkı bi şekilde dolanmış oyüzden beslenememiş ve Dr bunu ultrasonda bile farketmemiş🤷🏼♀️🤦🏼♀️ çok şükür ucuz atlattık ama sizde dikkatli olun doktorunuza söyleyin dikkatli baksın benimki gibi olması
[silindi] adatuna erken gelmezse bizm danacık biz de o gün giriyoruz ameliyata, 16 aralık gecesi burda buluşalım ❤️😂
[silindi] adatuna ben dayanamıyorım artık bugün çok sıkışık hissediyorum karnımı, yıllardır hamile gibiyim 😂
adatuna [silindi] ya brnim bulantı kusma devam ediyor bir de, evde 2 yaşında kızım gerçekten yoruldum😂
[silindi] adatuna ay kusma zor allah yardım etsin, bizde de anaokuluna giden 4.5 yaş abi var, yaş yakınken mi iyi uzakken mi iyi bir emin olamadım😂😂