ayser2622 Ahhhh canım benimm çok ama çok geçmiş olsun inan seni o kadar iyi anlıyorumkiii… Bak yaşamış ve atlatmış biri olarak sana şu an teselli veremem çünkü annesin ne desek boş sadece tavsiyede bulunacağım anlattıklarına göre sen daha şanslısın aynı hastanede küvez varmış benim bebeğim ambulansla başka hastaneye sevkedildi ve o süreç çok riskliydi havale geçiren bile oluyormuş acil müdahale edilmeyince çok şükür seninki hemen müdahale edilip tedavisi başlanmış daha sonra benimkisinin oksijensiz kalmasına ek midesinde kanama vardı beslenemiyordu ilk günler kakasını yediği içinde kanında enfeksiyonu çok yüksekti çok şükür senin yavrunda bunlar yok sadece oksijensiz kalmış ve doktorlar korkulacak bişey yok demiş bu çok rahatlatıcı sana tavsiyem evet çok zor ben kızımı ilk gördüğümde küvezde soğuktan mosmor elleri kaskatı kesilmiş saçları havaya dikilmişti hiç unutmuyorım ilk kez o zaman ağlamıştım daha sonra kendimi toparlayıp hep dua zikir devam ettim sende şimdi ihmal etme 2 saatte bir sütünü sağ sık sık sütün bol olsun ben bilmiyordum ilk çocuktu doktorda 4 saatte bir sağ demişti bnde öyle yapmıştım sütüm az olmuştu bebek çıktığında yetmedi sen aynı hatayı yapma bol bol sağ götür hem ona şifa hem çıktığında süt sıkıntın olmasın inan ben şu an 36 haftalık oldum 3. Gebeyim sana ve bebeğine çokkk dua edicem sabah namazda özel duamda olacaksınız inşallah içini ferah tut Allahın izni ile tertemiz çıkar inşallah mr sonuçlarıda sağ salim sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun ve sana ısrarla tavsiyem bir dua yazacağım onu bol bol oku ben ezberlemiştim her gün elimde tesbih çekiyordum her gün bebeğim daha iyiye gidiyordu güzel haberler geliyordu sende inanarak yap herşey çok güzel olacak inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻❤️❤️❤️
Allahümme Rabben-nâs müzhibel-be’s üşfi enteş-şâfi lâ şâfiye illâ ente üşfi şifâen lâ yüğâdiru sekamen.
(Ey Allah’ım! İnsanların Rabbi sensin, her zorluğu gideren sensin. Şifâ ver, şifâyı ancak sen verirsin, senden başka şifâ verecek yoktur. Öyle bir şifâ ver ki, hasta üzerinde hastalık izi ve eseri kalmasın.) (Buharî