lnbahar s04201 ay hadi inşallah canım ne koyarsan ismini bize de haber et vallahi sana dua edicem kocan insafa gelir inşallah
sbulut64 s04201 istersen koy mahkeme kararıyla değiştirmezsem şerefsizim derdim. Çok istiyorsa kendi dogursun bu nedir ya
s04201 lnbahar ayy çok teşekkür ederim olayların içine kaynanam da karıştı beni bırakın doğmamış çocuğuma bir sürü hakaret etti hala koyacağım derse bende kapının önüne koyacağım eşimi 😄
lnbahar s04201 anaaa ciddi misin oraları kaçırdım ay hala mı koymak istiyor yani kocan pessss sakın koymayasın bacım aman diyim, yazıklar olsun doğmamış çocuğa laf mı söyledi bi de
s04201 lnbahar yok koyamaz artık annesi o derece bitirdi kendini bi de benim adım senin çocuğuna layık değil demez mi kurban ol çok meraklıyız sanki bizde
lnbahar s04201 ayyyy laflara bak gerçekten ya inanılır gibi değil Allahtan kork be kadın.. hamile halinle seni böyle üzmeye ne hakkı var Allah’ından bulsun
s04201 lnbahar en hafifi bu emin olun çirkefliğine yetişemiyorum artık söylediklerini söylemeye dilim varmıyor