cheerfulmomy 18 haftaya kadar cinsiyetimiz belirsizdi 18 de doktor erkek gördüm dedi erkek olduğunu bilip sonra kız olduğunu öğrenen oldu mu başına gelen var mi acaba pazartesi perinotoloji gideceğim kesin beli olur inşallah
kubos_ cheerfulmomy bende 18. Haftada öğrendim erkek olduğunu değişmedi 18 de zaten kesin olmuş oluyor yanılma payı olduğunu sanmıyorum
powerpuffgirlss cheerfulmomy bana 12. Haftada erkek dedi 16 da kiz dedi yani 18 de bebek buyumus oluyo pek yanilma payi yok diycem ama burda 20. Haftada cinsiyeti degisen birini okumustum
Marshmellom powerpuffgirlss bana da aynısını dediler canım hatta bana p.pi diye kordon göstermiş kızdır o 😂
Marshmellom cheerfulmomy detaylı da kesin olur canım ama bende 24. Haftamda detaylı da tam kesin öğrendim.ilk oğlan dediler sonra kız bende bi türlü inanamamıştım.detaylı da artık öğremdim
powerpuffgirlss Marshmellom canim ben hala emin degilim ta kesindir demi 🤣 cunku genitali kabarik onu pipi olarak gormusum dedi o yuzden erkek demisim dedi 16 da kesin belli olmustur insallah kizim olsun istiyorum
Esma006 cheerfulmomy akrabamin başına geldi bu durum erkek diye çok sevindiler ama ilerleyen zaman da değişti
Havin49_ cheerfulmomy ben işkini 20 haftalık öğrendim değişmedi iç doktor kontrolümde 14 haftadan beri erkek dediler değişmedi