Oğlum makat geliyorum dediği için planlı bir doğum oldu .Sabah 7 de hastanedeydik “dedim ki ilk beni alırlar ve bende yani akşama kadar toparlanırım ama tabikide öyle olmadı bekle bekle bir ara hemşire dedi sıra sizde :) Aldılar beni yatakla işte alt katta Ameliyathane yine bekle dediler … 10 dakika sonra geldiler ve dediler ki …. sizi tekrardan odanıza alalım acil doğum var önce ona girecek doktor ,kusura bakmayın . Dedim okayyy .. sonra yine beklemeceee ve hani planlı doğum ağrım felan yok … birden ağrım başladı .. bebeğim de durmak istemiyordu artık . Sonra saat 14 gibi hadi gidiyoruz yine dediler .. dedim yürüyerek gitsem iki oluyor yatakla ameliyathane gidiyorum ,stres yapmaya başladım ..güldüler olmaz dediler 😁işte sonra hazırlık ama muhteşem bir ekibe denk geldim .. herkesi uyardım dedim eşime dikkat edin kan 🩸 görünce dayanamıyor,hemşire ne dese beğenirsiniz 🙄”kordonu kesermisin babası “ İyi ki doğuma girmeden sordu .. eşimde “ben size bırakıyorum “demesi ve hemşirenin de “en doğru kararı verdiniz “demesi tabi gülme krizi .. spinal yapıldı çok dikkatli bir anestezi uzmanı ve şakacı biriydi o da …o an hemşire öyle sımsıkı ellerimi tuttu ki ve sakinleştiriyor yani bir arı 🐝 sokmasi ve sonra böyle bir sıcaklık dediler HAZIRIZ… Eşim geldim sonra ve ,ameliyat başladı ,benim belden aşığası karimcalasmis her şeyi hissediyorum ama acı yok ağrı yok .Sonra ben Almanyadayim ama aslen Bulgaristanlıyım bu arada … onuda soyleyeyim 😁Operasyonu yapan doktor benimle sohbet ediyor Almanca bir kadın bende bulgaristanliyim demesin mi … başladık bulgarca sohbete ( çok hoş bir duyguydu Memleketlin çocuğunu doğurtması🥰) sonra bebeğim doğdu verdiler onu göğsüme (ben ağlıyorum ve eşime baktım oda ağlıyor❤️)ve ebe dedi ki doktor bir kontrol etsin hemen geri getircem bebeği.. dedim tamam . Eşim ebeyi duymamış ve ben başımı eşime çevirmem ile … onda gördüğüm o panik ve sadece duyduğum .. Bebek ,bebek nerede bebek bebek nerede niye gitti neden nerede bebek bebek ….. ve o yüzünün ifadesi beni orada dikiyorlar içimi bilmem ne yapıyorlar ben babayı sakinleştiriyorum .. ama o beni duymuyor ve ben yine bir gülme krizine girdim mi eşimin o yüzünün ifadesini gördükçe 🤣🤣🤣ve işte böyle hersey çok şükür iyi geçti 🩵bebeğimizi şükürler olsun sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldık 🩵
Sonrası biraz bende stres yaptı … doğum sonrası karnım mosmordu..korktum ama hastanede 4 gün boyunca buna normal dediler .. bende kabullendim
Sonra eve gelince .. Ebemiz var bizim burada ,doğum öncesi onu seçiyorsun ve doğum sonrası ilk ay ev ziyareti yapıyor hani senin emzirme vs sorunların varsa ya da bebeğin bir şeyi seni rahatsız ediyorsa..yani ilk dönemde senin yardımcın gibi iste Ebemiz .O eve ilk geldiğinde karnımı gösterdim ,kadin şok oldu ,Fotograf yaptı ve doğum yaptığım hastanenin baş hekimine gönderdi hemen hastaneye gelsin dedi doktor … iki kez gittim baya ultrason felan ile baktılar ama bir sorun yoktu şükürler olsun ( çok nadiren oluyormuş böyle … oda bana denk geldi ….. muhtemelen gülmekten rahim kanadı 🙄😁) böyle işte 20 günlük olduk bugun ve ben doğum hikayemi yazabildim 🥰🤗