yarenkrcc Merhaba kızlar, 3.aydan selamlar 16,17 pik 18 çatlama dpo 2 bat 30 inşallah güzel haberleri veririz🤗🤗
gebeyimgebesin yarenkrcc ben letu ve ovitrelle kullandım ama 18.de iğneyi yaptım 19 gece çatlama oldu teknik olarak. Dün gece ve bugün değerlendirik bakalım. Tarihlerim başlıkla aynı olduğu için şurda bekleyeyim. 3 aralık test günüm ❤️
gurz Benimde 3. Ayım 14-15-16 pik ve çatlama zamanlarım 1 -2 Kasım beklenen Regl günüm çok heyecanlıyım inşallah bu ay güzel mutlu haberimizi alırız arkadaşım :))
anonimhesapp 15 i pik benimde ama ovulasyonum tamamen silikleşmedi pembeliği var az da olsa umarım çatlamıştır beklemekten bıktım valla 😂
anonimhesapp moeeem iki çizgi aynı koyuluktaysa 1-2 güne yumurtlama olacak demek lh hormonu zirve yapınca çizgilerin ikisi de kopkoyu oluyor. Yumurta çatlayınca yani çatlama demek tüplere geçmesi demek ovulasyona testinde ikinci çizgi silikleşmeye başlıyor lh düşüyor.
MutluSema_ Benim reglim biraz değişti son bir ay içinde 🥹 şeffaf akinti bolca geldiği için dedim kesin yumurtluyorum 16 Kasım akşamı değerlendirdik bakalım bende beklemedeyim heyecanlıyım