gamzelaa Zeynep kamilde doğum yapanlar sezeryanla kaç gece yatırıyorlar bilginiz var mı evim Avrupa yakasında uzak hastane bana ona göre hazırlık yapacağım
annesioglusu1 gamzelaa iki gün eğer bi sorun çıkarsa veya hafta sonu araya girerse 4 güne kadar ama avrupadaysanız neden oraya gidiyorsunuz peki iyi mi doktorları
TKumsall gamzelaa 2 gün sadece özel bir durum olmadıkça sezaryenlerde 2 gün yatış olur taburcu edilirsiniz sonra
Glhayat_54 Her Devlet hastaneleri aynımı bilmıorum ama normal doğum 24 saat, sezeryan 48 saatini doldurman gerekiyor.
gamzelaa kurkmantosuzmadonna ilk doğumum özelde oldu 1 gece yatırdılar ama devleti bilmiyorum herkes 2 diyor
gamzelaa annesioglusu1 hastane özel hastane gibi ilgi alaka ve doktorları iyi eğitim araştırma ve kadın doğum çocuk hastalıkları hastanesi Türkiye’nin en köklü hastanesi kanuniye gittim ama beğenmedim çok pis ve aşırı kalabalık herkes orda
Rbsnmz gamzelaa birde avruoa yakasındaki hastaneler gibi kalabalık değil sakin ama aynı zamanda ilk kadın doğum eğitim araştırma hastanesi bende 34 ten beri araya gidiyorum doğumum orada olacak Allahın izniyle
kurkmantosuzmadonna gamzelaa evet devlette 2 gece. Doğumdan çıktığınız saati hesaplayıp 48 saati dolduruyorlar.
kurkmantosuzmadonna gamzelaa onu tam bilmiyorum ama sanırım nöbetçi doktor taburcu ediyormuş. Burda birkaç kişi öyle yazmıştı.
Summsumm gamzelaa evet memnun kaldim dogumdan sonra varis corabi giydirdiler her hastane vermiyor mesala