Tubabdullah Kızlar 15 haftalık gebeyim cinsiyet de belli uygun lohusa takımları buldum bir şey beden büyük alsam olur mu? Yoksa erken mi?
Ggizemsnl Tubabdullah canım erken daha ama sen bilirsin yine de pembe veya mavi dışında sarı falan varsa alabilirsin
Merve123a Tubabdullah cnm indirim bitmez bugun orda yağrin başka biyerde acele etme bence dha çok erken ben 30haftalikken aldim hepsini.
Smiley87 Tubabdullah beden çok değişebiliyor sonlara doğru canım , bence lohusa takımını bir en erken 6 ayda al
Ayazayaz Tubabdullah almak için çok erken tavsiye etmem ben satıcıya sormuştum o haftalarda bana Doğuma 2 ay kala almanız sağlıklı olur dedi nerde buldunuz acaba uygun fiyatlı ?
oguzs Simdi sana cogu kisi "aaa daha erken alma zaman yaklastikca alirsiniz" diyecek. Kaynanan dahil. Kusura bakmasinlar onlara bok yemek duser. Ben herseyimi yavas yavas indirim yakaladikca aldim. Sona dogru bir suru masraf oluyo daha zor olur. Denk geldikce almaya basla abartmadan. Mesela indirimde diye mama tabagi almana gerek yok