Almirolie Ben başlıyorum 💫☺️ Değerinizin bilinmediği her masadan zarafet ile kalkın ve bir daha dönmeyin. Çünkü layık olduğunuz masalarda sizi bekleyen boş bir sandalyeniz hep vardır.✨🍀
beautymom Almirolie 📌 Kendin için daha iyisini istemeye karar verdiğin an herşey senin lehine değişmeye başlar. ✨
Glhayat_54 Az insan cok huzur… Bu sözü ilk başlarda algılayamazdım etrafım cok kalabalık olunca ama yaş ilerledikce doğru bir cümle olduğunu kavradım.. Heleki hamilelik dönemlerinde daha cok anlıyorsun insanların karakterlerini…
ikizlerimibeklerken95 Bi hocam sormuştu Hayatta en çok kimler kazanır diye, güçlü olanlar demiştim. Hayır dedi en iyi adaptasyon sağlayanlar kazanır. Bu cevap benim yaşadığım hayatı, bakış açımı çok değiştirdi.
Almirolie ikizlerimibeklerken95 çok ama çok iyi söylemiş bunu baya sevdim çünkü ben güçlü değil nasıl adapte olacağımı biliyorum 🍀
hizlivecocuku Almirolie iyilik yapma, görevin olur. Özellikle yaptığın iyiliğin kıymetini bilmeyen insanlara karşı.
ekncgdss Koca bir ev nakliye kamyonuna, koca bir hayatsa mezara sığıyor. Hiçbir şeyi çok abartmamak lazım.. Yaşayın gitsin :)
kizinaasikanne Almirolie Beklentiler sadece üzer. Artık kimseden en ufak bir beklentim yok kafam rahat