mavi123_ Kızlar Dr bize tahmini tarih Aralık 25 için sezaryen doğum günü verdi Allah’ın izniyle. Acaba hastane çantamı hazırlamalımıyım şimdiden yoksa erkenmi? Alışveriş yaptım hepsi hazır ama daha hiç birini yıkamadım
Dadas mavi123_ valla aşkım o küçük şeylerin hazirlanmasi baya zaman alıyor. Yıkamak kurutmak ütülemek falan bence yap bir an önce. Sağlıkla gelsin minik 🤍🌸🥰
mavi123_ Dinolisoo dimi. Bencede yavaştan hazırlayayım bide nolur nolmaz bi bakarsın bi kaç gün erken gelmek ister😅 zaten bi hafta önden gidiyor
mavi123_ Dadas amin canım tşk ederim hepimizi ki sağlıkla gelsin aynen bide kış günü zor kuruyorlar. Bişey soracaktım bide siz lohosa pedi olarak külotlu mu aldınız normalmı?
mavi123_ beyzzsenturkkk maşallah size ben bu sefer biraz tembelim ama yarından başlayayım bende bugün eksiklerimi de aldım artık yıkamaya başlayayım Allah’ın izniyle😇
Dinolisoo mavi123_ e maşallah balım ne bekliyorsun hemen kalk başla. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini🫶🏻🌸
Leontiine mavi123_ 33. Haftamdayım bu hafta hazırladım canım sadece pompa, biberon emzikleri falan haşlayacağım
mavi123_ Leontiine benim pompa ilk gebeliğimden var elektrikli almıştım biberon falanda almadım daha diyorum inşallah belki gerek kalmaz. İlkini biberona alıştırdım göğüsümü emmedi o yüzden gözüm korkmuş
mavi123_ smyrgkc oooo ozaman bende yarın başlicam artık yıkamaya bende zaten çok ağırlaşmışım höbeğim çok büyüdü
Gkczel mavi123_ bende 33 hafta içindeyim yıkamadım henüz ama bugun yarın başlamayı düsünüyorum biraz daha beklerken zor olacak gibi geliyor