nergiss123 Canım benim de hamile kalmadan önceki ayki adetim 5 gün gecikmişti direk kan vermeye gittik. Kaynanam da şey demişti yerini arıyor bidahaki ay kalırsın hamile. Gerçekten de diğer ay hamile kaldım. Bence senin de öyle olur.
Mutlubiriol nergiss123 geçen ay çok stresli geçti belki de ondandır çok ümitlenmiştim akıntı farklı gelince inşallah dediğin gibi olur ama çok yoruldum artık
st23 Mutlubiriol gün aşırı ne demek bilmiyorum da 2 günde veya günlük olarak o anki yorgunluğumuza bağlı iş kuruyoruz yorgun olunca yemek yemeye fırsat olmuyor
st23 Ama bu sefer ağrım yok normalde ilk gün ağrıdan ölürüm ama bu sefer uyudum baygın uyuyunca başlıyor benimki
Kubragocer st23 Bunlara da bakar mısınız bu marka çok yalancı pozitif veriyormuş yalancı pozitif olabilir mi
Mutlubiriol st23 Neden sordum biliyor musun ben mesela 8 ay diyorum ama demin öğrendim ki ilişki sıklığı az olduğu için aslında tam 8 ay demek yanlış olurmuş. Senin ki gayet iyi. Gün aşırı demekte bir gün ilişki bir gün boş demek yani.
Mutlubiriol Kubragocer İnşallah hamilesindir. Bence olabilir de bu arada. Ama testler doğru olsada testin ilk çizgisinin net olması lazım bu testin kalitesini de gösteriyor 2 si silik yani bu marka ne bilmiyorum ama sıkıntılı bi test bence. Güzel haberlerini bekliyoruz senin yerinde ben olsam bende çok umutlu olurdum inşallah biz bu ay alamadık sen alırsın lütfen beni de bilgilendir
elifffada Kubragocer Artimedmi testiniz öyleyse başka bir test alıp deneyin hatta kaset test varsa çıkar zaten kaset testide artimet almayın hakkınızda hayırlısı olsun
Selma2017 Kubragocer Benimde Bu Şekilde Çıktı 3 Testim Ve Aynı Test Ben Kan Verdim Bence Sizde İçinizi Rahatlatmak amacıyla Kan Verin Ama Bence Var😊
st23 Mutlubiriol çocuk için ilişki yanlış diyorlar ki kocama bunu diyince kafana çok takıyorsun diye reddediyor o yüzden keyfimize göre devam ediyoruz ben bir sene yapmam diye büyük konuştum sonra gurbet gelini olarak boşluğa düştüm karar aldık herkes diyor senen dolmadan olmaz Allah bilir ya aralığın 5 de kadın doğuma randevu aldım gidip görüşücem eşim dedi gerekiyorsa bende test vereyim bakalım