Aysemlg İkiz anneleriii bira sohbet edelim ya nasıl geçiyo hamileliğiniz . Zorlanıyomusunuz kaç haftalık oldu🥰
Tgcmrt Aysemlg bende daha 10+2 şu ilk 3 ayı atlatsam bulantılar geçse diye bekliyorum ama zaman hiç geçmiyo sanki 🤷♀️
Sonkayalar Aysemlg 34+6 olucaz 00.00 da canım çift yumurtayız biri kız biri erkek kuzularımın dogumu beklıyoruz cok asırı agırlastım agrılarım var yuruyemıyorum bıle artık 😕
esractn Aysemlg 22 haftalık olduk bizde 🙏🏻 erken dogum riskim var inşallah 30lu haftaları görebiliriz. O yüzden 30.haftaya ışınlanmak istiyorumm🙏🏻🤲🏻🤭
Revannn Ben 30 haftalık ikiz gebeyim mide ve karın kaslarının agrısından ölüyorum gittikçe zor oluyor ☹️
Aysemlg Revannn Allah yardımcın olsun sağlıkla kucagına al inşallah 🙏bende 30 u görebilecekmiyim acaba 🙄
Revannn Aysemlg inş görürsün ya bende senin gibiydim 30 haftalık olacakmıyım derdim hep iğne ilaçla bu haftaya geldim sen kac haftalıksın
Aysemlg Revannn 6 haftalık henuz yatın randevum var bide düşük telkisi yaşıyorum inşallah duyarım kalp atışlarını yaa
Aysemlg Tgcmrt benım şimdiden bulantılar başladı aaa iki olumca sıkıntıda çok ama olsun saglılı olsunlarda razıyım 😅
Aysemlg Sonkayalar ayyy Allah yardımcın olsun bebişlerini kucagına almayı nasip etsin inşallah eee ikisi agır tabi maşallah ama 🥰