Seraymesut agilkaya bende kullanıyorum gebeysem endokrinoloji ile devam edersin ikisine gidersin troit çok önemli zaten
sedefhamile agilkaya daha yeni oluşmaya başlıyor olabilir gün geçtikçe artar tekrar kan ver işyersen öyle anlarsın
sedefhamile agilkaya cghbt ye sordum yeni oluşmaya başlamış olabilir dedi tekrar test ver 2 katına çıkması laızmmıs dikkat takip et canım
Esrasrgn agilkaya benim 5 gün kala 8,61 çıktı yarın yeniden vericem senin güzel bence inşallah benimde yükselir
aselinannesi38_ Seraymesut ay masllah baya belli bir güzel anne daha eklendi gözünüz aydın olsun canım
agilkaya Esrasrgn inşallah canım bana da haber ver mutlaka inşallah olması gerektiği gibi artar hafi hayırlı haberler 😍 bat ne zamandı canım
sedefhamile agilkaya öyle de olur canım sağlık ocakına git istersen hamile olunca hemen bildirmemizi istiyorlar
Masmavi- agilkaya 2 günde bir kan ver değerlerinin her seferinde yükselmesi gerekiyor daha çok yeni oluşuyor ilk haftası büyük ihtimalle
duygumfoca Seraymesut sonucnuz pozitif ama vücudunuz da susuz kalmış dansiteniz yüksek çıkmış bol bol su için
Bisaderuya Seraymesut öncelikle hayırlı olsun tsh değeriniz birazcık yüksek çıkmış kadın doğuma erken danışırsanız daha sağlıklı olur 🌸 erken tedbir almış olursunz
Seraymesut Bisaderuya öyle yapıyorum salı günü gidicem endokrinoloji gidip ilaç dozu düzenlenecek ilaç kullanıyorum