agilkaya heyecann2 bende 8 gün kala yaptım aynı testten bembeyaz negatifti bugün tekrar bi yapayım dedim böyle çıktı
Seraymesut agilkaya ben doktora gidip hormonlarima baktiricaktim gebe olduğumu öğrendim 5 yıl bekledim 1 düşük 1 ölü doğum oldu 1 oğlum var şimdide ikincisi geliyo Allah hayırlısını versin zamanı gelince oluyor kardeşim 1 yıldır bekliyor olsun diye
agilkaya Seraymesut ben istiyorum ki kıpkırmızı çıksın 😁 o yüzden biraz daha beklemek en doğrusu sanırım
Seraymesut agilkaya bence 2 güne yükselir ben ilkini pazartesi ikinciyi Çarşamba günü yaptım 2 gün sonra yani ve koyulasti
agilkaya Seraymesut bende kızımı 1 yıllık evliyken hamile kaldım suan 5 bucuk yasında buda ikinci olcak Allah nasip ederse. İlk denemeydi. Ben 10 bucuk ay önce tüp mide ameliyatı oldum 43 kilo verdim. Kiloluyken pcos vardı kızım o yüzden geç oldu. Kilo verince pcos geçti
Bisaderuya Seraymesut öncelikle hayırlı olsun tsh değeriniz birazcık yüksek çıkmış kadın doğuma erken danışırsanız daha sağlıklı olur 🌸 erken tedbir almış olursunz
Seraymesut agilkaya kilo insanın başına bela benim troitler den ve sezeryandan kalma kilo göbek var 11 kg verdim verince öldü çok şükür ama kg ile alakası yok bnm kardeşim zayıf ama olmuyo
Seraymesut agilkaya bende öyle düşünüyordum dün doktor bu testler bazen yalan dancikabiliyor dedi öylede kardesiminki pozitif ti ama kanda yoktu en güzel adet gevikmesi nin 1 haftasında kan vermek
Seraymesut agilkaya dün kan sonucuna görene kadar emin olamadım kan versen varsa çıkar değer biraz düşük olur sadece
Seraymesut beautymom 5 haftalık 143.50 beta doktor haftasını söylemediberken diye galiba ama 5 haftalik betaya ve adet tarihine gore
Zay1998 Kızlar bende test yaptım ama bakmaktan gözlerim kör oldu var mı yok mu emin olamadım buraya fotoğraf nasıl yükleniyor bana da yardımcı olur musunuzz bir de siz bakınn