birerkekannesi__ Kızlar merhaba 24+2 yim 1 haftadır uykuya doyamıyorum aşırı derecede uyuyorum kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum düzenli olarak 12.30-13.00 gibi uyanıyorum yataktan kalkmaya takatim olmuyor normal mi ?
Yazmelegi_ birerkekannesi__ bende 24+2 deyim. İlk gebelikte uyurdum hep ama bunda imkanı yok uyku denen bisey kalmadı🤦🏻♀️🤦🏻♀️
1demetyasemen birerkekannesi__ bende 24+2 yim magnezyumu sabah içersen çok uyku yapıyo doktor bana gece iç demişti 😂
Bububu birerkekannesi__ yakın zamanda b12 baktırmadıysanız ona baktırmanızı öneririm. Benimde öyleydi b12 iğnesi vurulduktan sonra daha dinç hissettim
penbe_karisi İlk gebelikseee normal bende öyleydim tembellik vardı simdii ikinciye hamileyim asla fırsatım olmuyor yatmaya
birerkekannesi__ Yazmelegi_ benim ilk gebeliğim uyanamıyorum bu saatlerde uyanıyorum yemek yapıyorum evi topluyorum akşam tv izlerken uyuyakalıyorum 10 gibi😂
penbe_karisi birerkekannesi__ 🤣🤣Allah’ım evimi bok bastı yarabbiii 🤣🤣🤣 valla benimde ilkinde oyleydiii
birerkekannesi__ 1demetyasemen gece içiyorum aşkım ben ya uyumadan önce su içsem uyku yapıyor bu ara😂
birerkekannesi__ Bububu vitamin değerlerime yeni bakıldı canım ya 1 hafta evet hepsi iyi dedi doktor 🫠
eed21 penbe_karisi benimde öyleee dün akşamın bulaşıkları bile tezgahta duruyor halim yok. Dün iyi bi temizlik yaptım akşama kadar aralıklı yaptım bugün yine aynı