Srphll1 Banada 7 aralıkta 21. Haftada detaylı ultrasonda bebeğimin kafasında kistler olduğu ve bunların genetik bir hastalığa neden olabileceği söylenildi,down sendromlu olabilir dedi doktor, 3 haftada geriden gwliyor dedi,sıvı aldırmamı önerdi, ben kabul etmedim risk var düşük de olsa, ve ben bebeğimin ne sorunu olursa olsun aldırmicam doğurucağım için bu gibi şeyleri yaptırmak istemiyorum dedim, sonra üniversite hastanesinde özel muayeneden prof. a randevu alıp gittim, bu durumu ona anlattım, prof.da baktı inceledi ve aynı şeyleri söyledi, 3 hafta sonra kontrole gel tekrar bakalım kistler çoğalıyo mu büyüyo mu diye dedi, genelde kistler 32. Haftadan sonra kayboluyor ama bazıları kaybolmuyorda dedi, 3 hafta sonra tekrar gidicem bu süreçte bol bol dua ediyorum çevremden bol dua istedim, inşallah sağlıkla kucağıma alıcam bebeğimi, ilk gebeliğim bende hiçbir şey bilmiyorum, doktorun ilk dediğinde çok ağladım ama sonra Allaha bolca dua etmenin çok daha faydalı olucağını düşündüm, sizde öyle yapın Allah ın verdiği canı Allah alır sakın aldırmayı düşünmeyin, inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize🥹♥️