emosduygos https://mutluresim.com/images/2025/11/20/XYS7qH.jpgKızlar awox test sizce var mı bişey aşırı derecede göğüs hassasiyetim ve 19 .günden beri 3 gündr gelen minik akıntım var kahverengi leke gibi ama ilk defa böyle erken akıntım geldi ve bu kadar şiddetli göğüs hassasiyetim var 23.gün bugün döngümün adet olacak gibi ağrım da var
irmairma emosduygos ben göremedim canım 5 gün öncesinden yaptım ben netti, saniye tutup sabah ilk idrarla yaptım. Tekrar dene inşallah vardır 🌸
mrstokk emosduygos buradan çizgi görünüyor canım sabah ilk idrar ile aynı testlerle koyulaşma takip et bu testler gerçekten çok iyi sonuç veriyor 🫶🏻
Serappppph emosduygos canim usttekilerde görmüyorum son attığında sende farkedersen cizgi duz ve renkli degil düzgün kenarli degil çizgi buyuk ihtimal idrarin birikip kurudugu yer o yuzden duz değil çizgi erken diyorsan 2 gun sonra bir daha yap
ozlemyilmaz60 Canım üzülmeni istemem ama bende hep efektle bakardım o çok yanıltıyor çünkü orada zaten çizgi var eğer gebelik varsa renk alıyor yoksa orada beyaz çizgi zaten var olsaydı hiç testi açmadan.i net gözükürdü
Elisa0110 emosduygos silik çizgi var gibi ama bir kaç gün sonra prodoctor marka ile denemenizi öneririm