semap_13 Kızlar özel hastane de doğum yapmak istiyorum lakin eşimle kızımın ilk kavuşmalarını kayda alsınlar istiyorum İstanbul’da özel hastane de yapıyorlar mı bizim mi dememiz lazım nasıl oluyor bu süreç eşimin o anki tepkisini çok merak ediyorum çünkü
Yazmelegi_ semap_13 fotoğrafçı vs tutulursa yapılır heralde🌸 bende sadece ameliyathanede bebeğimle beni çekmislerdi. Eşime verdikleri ani annem çekmişti. Ama ben başka şehirdeyim belki vardır İstanbulda
Rabiul semap_13 tek mi olacaksınız ? Aileniz telefondan çekebilir profesyonel istiyorsanız hastanenin fotoğrafçısı vardır
Leontiine semap_13 hastaneyle alakalı sanırım ya mesela benim doğum yapacağım hastanede (Edirne) belli bi fotoğrafçı var o giriyor hem dışarda insanların bekleyişini özellikle babayı ve içerde de bebeğin doğum anını çekiyor. Ama ben böyle bir şey yaptırmayacağım 😃
sudeli4 semap_13 doğum fotoğrafçıları yapıyor bu işi cnm çok profesyonel çekinler oluyo öyle biriyle anlaşabilirsin bence
honeyandsun Eşiniz doğuma girmeyecekse eğer dışarda karşılayacaksa o anı çekecek bir tanıdığınız olmayacak mı yanınızda o da çekebilir. Doktorun inisiyatifine kalmış sanırım o bazı doktorlar instagramda öne çıkmak için bilerek çekiyor bu videoları
semap_13 honeyandsun ya dışarda bekleyenler illa ki olur ama işte ne kadar detaylı çekerler orası muamma
egeansea semap_13 her yerde farklıdır onun fiyatı Sakarya’da video çekerse 13.200 Fotoğraf çekerse 4000