nur0633 Kızlar hepinize merhaba sekiz haftalık hamileyim dün kontrolümde kesenin şeklinin tuhaf olduğunu gördüm. Buraya eklemeye çalışacağım acil bir bakar mısınız sizce bir problem var mı? İçim çok huzursuz.
Senacanblt_ nur0633 doktor bir sıkıntı olsa size söylerdi boştan yere kendinizi huzursuz etmeyin sağlıkla alalım kucağımıza 💖😊 bu arada bende ankaradayım Bilkent şehir hastanesine takipliyim siz etlikten memnun musunuz
momsalis nur0633 cinsiyeti erkek diye yorumlayabiliriz bence başkada bı sorun yoktur canım içini ferah tut
Sss1947 nur0633 daha önce bu şekilde çok kese gördüm bu postlarda hiçbir sıkıntılarıda olmadı olabiliyor bazen böyle bebek büyüdükçe toparlar
Tuba06_06 Benimde kesem böyleydi 37 haftalık olduk bile 🩷sağlıkla gelsin inşallah bir sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten 🥰
nur0633 Senacanblt_ âmin inşallah canım. Ben de geçen sene tedavi gördüğüm zamanlar Bilkent’teydim. Etlik Bilkent’e göre biraz daha yakın bana. Ama Yorumlarda okuduğum kadarıyla Bilkent etlik’ten daha iyiymiş. Henüz etlikte gebe pole gitmedim. Bu haftadan sonra inşallah
honeyandsun Daha önce de burada bu tarz keseler gördüm sonradan toparlıyormuş kendini bu bir sıkıntı teşkil etmiyor sıkmayın canınızı 🫠
Senacanblt_ nur0633 benim de evime yaklaşık 45 dk uzaklıkta ama yolun hiç önemi yok güzel hizmet görmek beni mutlu ediyor çok şükür 31. Haftaya gireceğim en başından beri oraya gittim 😊çoğu odada asistan vr 3 kişi hariç de ben 1tanesiyle ilerliyorum
nur0633 Senacanblt_ sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah . Zaten sizin gebeliğiniz çok ilerlemis bence de doktor ya da hastane değiştirmeyin🫠