MerveNur- Busraaa16 3 kasımda çıktım 15 kasımda normal maaşımı aldım aralıkta nasıl olacak bilmiyorum inşallah kesilmiyordur 🤔
Mfaslan Dilekcakiroglu teşekkür ederim hocam tekrar bir araştıracam çünkü çok fazla kesintili yatıyor
serius Busraaa16 dediğim gibi mem le alakalı bı durum tamamen. O işlerse SGK hemen keser islemezse almaya devam edersiniz. 😍
MELOMEL Mfaslan yanlışlık var bence. Ben de 40 hafta oldum . 32den beri izindeyim. Maaşım eksiksiz yatıyor
mavipinokyo81 Busraaa16 merhaba ben de sözleşmeli öğretmenim ve benim de doğumum mayısın ortası gibi olacak. Ücretli izin 24 haftaya çıkma mevzusu var şu an TBMM de gündemde. Bize yetişsin diye dua ediyorum ben de. Ama ücretli izindeyken maaş gayet tam alınıyor sonradan alma gibi bir şey yok
Masalminik Busraaa16 4 sene önce sözleşmeliyken doğum yaptım. Toplu hiçbir ödeme almadım çünkü normal maaşımı almaya devam ettim her 15inde. Durumla ilgili bir değişiklik olduysa da benim kulağıma gelmedi.
Bmlkjhvb Busraaa16 bende izne ayrıldım bodromda kesinti gözüküyor. İşg rmezlik ödeneği adı altında. Maaşınızı tam alamıyor muyız
Busraaa16 Bmlkjhvb çok sıkıntılı bir durum maalesef o zaman. İnşallah tam şekilde ve zamanında alırsınız
Bmlkjhvb Mfaslan işgörmezlik ödeneği adı altında para yattı mı acaba. Bende iNe ayrıldım bodrom da kesinti gözüküyor
Bmlkjhvb Mfaslan merhaba bende izne ayrıldım bodromda 17 nin yatacak gözüküyor. Geri kalan kısmı işgörmezlik ödeneği olarak mı yatıyor. Yoksa toplu olarak mı aldınız
Bmlkjhvb ogretmenannecik bodrom da 17 bin yatacak gözüküyor. İş görmezlik ödeneği yatacak , ne kadar yatacak bilmiyorum hafta içi SGK yı arayacağım
Busraaa16 Bmlkjhvb merhaba hocam. Bebeğinizi sağlıkla büyütün. Acaba maaşınızı normal şekilde alabildiniz mi? Gerçekten MEB’in inisiyatifinde miymiş?
zeynepkorucu Nisan başı gibi doğum yapacağım inşallah sözleşmeliyim buralarda bekliyim bende ilk defa duydum şaşkınım, mevzuatta böyle bir şey okumadım
Bmlkjhvb zeynepkorucu inanın bende şok oldum. MEB ın insiyatifindeymiş sgkyı aradım öyle dedi doğum sonrası kesintili atacak diye söyledi. Pazartesi eşim MEB’e soracak
Bmlkjhvb Busraaa16 evet sigorta primi yatırmezsa bu sene eş durumu yapma durumum olursa yapamaya bilirim de