Sarpatesinannesi Tecrübelerinizi paylasirmisiniz normal doğum ilerlicez ilk doğumda normaldi inşallah bu da öyle olur ebe,hastane hijyeni,odalar hakkında bilgi verir misiniz 🌸
Deletedmom_8793 Sarpatesinannesi ben olmadım ama bir yakınım 40 gün önce oldu sezeryan sonrası kan sulandırıcı vermeyi unutmuşlar karaciğerinde pıhtı attı günlerce hastanede yattı Diyarbakıra götürdüler orda da tedavi gördü
Esralemi Sarpatesinannesi aslen mardinliyim ama Antalya’da yaşıyorum ben geçen sene annemlere geldiğim zaman muayene olmak için gittim o hastaneye ama bence berbat biryer ultrason cihazı kaçıncı yüzyıldan kalma bilmiyorum burdaki devlette bile o cihazlar kullanılmıyor doktor hazal Erdoğandı herşey yolunda dedi ama ertesi günü 15 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu hijyeni bilmem ama bence elektronik tıbbı eşyaları berbat
Sarpatesinannesi Esralemi evet cihazlar oldukça eski cinsiyette bile önce kız sonra erkek dedi Hazal hanım işte burada da malesef tek özel hastane burası cihanpol ve ipekyolunun da yorumları iyi değil ne yapicam karar veremedim teşekkür ederim yorumunuz için
Sarpatesinannesi vanilya_kokusu_ bende Hazal hanıma gidiyorum sizin normal mi olacak kısmetse sezeryan mı acaba normal doğumda iki farklı seçenek sundular konuştuğumda biri bildiğin devlet tipi ameliyathanede arada perdelerle tek başına sancin doğumun oluyormuş onun fiyatı ayrı diğeride kendi odan vs onun fiyatıda ayrı bunada çok şaşırdım
Esralemi Sarpatesinannesi evet babada küs dedi sonra erkek olduğunu öğrendim haklısınız tabi ama ben orda devletteki kadın doğuma gittim oradaki cihaz bile daha iyidi park hastanesinden ve doktorda baya iyidi artı yengem cihanpolde yaptı sezeryan doğum yaptı çokta memnun kaldı o
Deletedmom_8793 Sarpatesinannesi cihanpol Bülent hoca kesinlikle tavsiye ederim bekarken aylarca adet olmazdım onun tedavisiyle iyileştim ayrıca çevremde onda doğum yapan herkes memnun
vanilya_kokusu_ Sarpatesinannesi sezeryan benim ama devlette yapacam ben ilk gebeligimde de Sezeryan di bişey sorscam Hazal hoca normal doğum u ücretsiz mi yapıyor diye duymuştum doğru mu
Sarpatesinannesi vanilya_kokusu_ yok canım ücretsiz degilmiş bende öyle biliyordum ama bahsettiğim ameliyathane tipi 10 bin dedi özel oda 20 bin dediler
Sarpatesinannesi Esralemi işte sezeryan olsa kiziltepeye giderdim ipekyolunda Ahmet bey var çok kibar nazik birisi günü belli sonuçta sezeryanin ama normal doğum olunca evde de bir çocuk daha var en yakın olan hastaneyi tercih etmek durumunda kalıyorum
Esralemi Sarpatesinannesi doğrudur benim fikrim ben olsaydım park hastanesine okadar para vereceğime gider devlette normal doğumu yaparım daha iyi inanın oradaki devlet bence park hastanesinden daha ilgiliydi özellikle acil olarak gece gittiğim bayan doktor aşırı iyi bir doktordu tabi siz kendiniz daha iyi bilir
Sarpatesinannesi Esralemi yaaa demek ki size iyiler denk gelmiş ne güzel çalışan hemşire ebe arkadaşlarım var devlette hiç önermiyorlar ilk agizdan olumsuz şeyler duyunca bende devleti hiç düşünmüyorum o yüzden
Esralemi Sarpatesinannesi evet gerçekten çok iyi denk geldiler bana ama tabi ilk ağızdan duyduysanız siz daha net bilirsiniz