Mutlu_Bir_Anne3 Esrakrc İkinci gebeliğim olduğu için vücudumu tanıyorum ve rahme düştüğünden beri hissettim. 6.haftadan kusmalar da başladı. 27.haftadayım şuan daha iyiyim kusmalar geçti ama bel ağrılarım başladı. Hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻🌸😍
burcuo Esrakrc 3.gebeliğim, 6+4teyim. Açlık halinde bulantılarım geliyor. Hiç kusmadım. Yorgun hissediyorum, iştahım da yok gibi.
Esrakrc Mutlu_Bir_Anne3 maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız ınsallah . 6. Haftandayım şuan için bi belirtim yok bel ağrım dışında halsizlik var
Mutlu_Bir_Anne3 Esrakrc Teşekkür ederim, amin inşallah 🙏🏻 İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻 en başta halsizlik, kasık, bel ve göğüs ağrısı ile başlıyor. Daha sonra mide bulantısı ekleniyor ama herkeste mide bulantısı olmuyor. İnşallah kolay geçsin 🙏🏻🌸
mislinakus Esrakrc 6+4 haftalık hamileyim göğüs hassasiyeti var sadece oda kızım üstüme atladıkça oluyor
munevvergordag Esrakrc 7+5 ikinci gebeliğim ilkinden dolayı rahime düştüğü andan beri hissediyorum bulantim çok oluyor umarım bian önce geçer 🥰