11 temmuz 2025te son kontrolümdür artık diyip hastaneye gittim 40+0 olmuştum doğum belirtisi hiç yoktu benim kontroller yapıldı bebek iyiydi şükür suyu çok azalmış dediler detaylı bakıldı gerçekten suyu çok azalmış acil doğuma alalım seni dediler nst çekildi sancı yoktu yatışım yapıldı suni verdiler çok güzel karşıladım sancıları ilk baş açılma oldu güzel ilerledi sonra bir anda durdu gece yarısı oldu olmuyor açılma gelip gidip kontrol ediyorlar nst çekiliyor gelen giden sayısı çoğaldı anladım bi terslik olduğunu bebeğim sancıları artık kaldıramaz olmuş kalbi yavaşlamış bende artık gün boyu sancı çekmekten bi hal oldum bebeğide duyunca iyice telaş oldum hızlı hızlı kağıt imzalattılar varis çorabı giydiriyor biri bi yandan biri sonda takıyor biri serum takıyor neye uğradığımı şaşırdım sedye geldi neyse ameliyat haneye alındım aşırı bitkin düştüm hala sancı devam ediyor bu arada iğne yapmaya çalışıyor sabit dur diyor duramıyorum diyorum sancı geliyor sancı gidince haber ver dedi gitti dedim iğneyi vurunca hiçbir şey hissetmemeye başladım önümü kapattılar duyuyorum sesleri el hareketlerini hissediyorum midem bulandı bi ara çıkardım hepsini sürekli benle konuşuyorlar ismi ne olacak falan aşırı uykum geldi uyuyacaktım herhalde ondan uzun sürmüş ameliyat bana 5 dakika gibi geldi hemen bitti sandım 40+1 12 temmuz 2025 saat 00.17de minik adamımı gösterdiler hemen ağladı gözleri açık eller açık kordonu kısaydı yanıma çok yaklaşamadı onun bakımını yapmaya aldılar banada dikiş attılar odaya çıkardılar ikimizide gelen bastırdı giden bastırdı hiçbir şey anlamadım normal sancı çekmekten artık onlar canımı acıtmadı bile sabaha kadar uyumuşum yorgunluktan her şeye rağmen sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğimi aldım ya kucağıma bunada şükür darısı sizlere inşallah doğum yapalı 4 ay 8 gün oldu bu arada ben anca yazabildim happy kidste takılıyoruz burayı unuttuk 🤣