fatma5506 Bilkent şehir hastanesi doktor önerisinde bulunacak var mı fatma salihi çok duydum onu istiyorum ama ona da her zaman randevu bulması zor oluyor çabuk doluyor, fatma hoca dışında önerebileceğiniz gidip de memnun kaldığınız doktorlar var mı?
Tomriscvn fatma5506 Canım ben bir kez Fatma Salihe gittim sonra özele geçiş yaptım yani kendisi bakması falan iyi bide necati hoca varmış oda kendisi bakıyormuş ama dediğin gibi randevu bulmak iki doktordan da zor sanırım
balbocegii fatma5506 bende Bilkent’e gidiyorum gebeliğimin başından beri Necati hançerlioğluna gidiyorum evet randevu bulmak zor talep oluşturuyorum olunca hemen alıyorum
fatma5506 balbocegii benim ilk doğumum da orda oldu çok rahattım bunda da orayı tercih etmek istedim çoğu doktor değişmiş tanıdığım istediğim doktorlara da randevu bulmak çok zor artık bende öyle talep oluşturup ilk boşlukta kapmaya çalışıcam 😄
fatma5506 balbocegii hangi doktor da doğum yapmıştınız ben doktorumun ismini unuttum hala orda mı acaba çok merak ediyorum çok genç tatlı bir bayandı
balbocegii fatma5506 kontrole gittiğimiz doktorlar olmuyor maalesef hangisi denk gelirse erkekti benimki Emre erdem taş