Sevda3434 Merhaba arkadaşlar aslında biraz geç oldu..kızım şu an 7 aylık 06.08.218 saat gece 10 ve biz köydeyiz yaz olduğu için ordu..Hastane 3 saatlik yolda.. bebeği. 36.2 haftalık şu geldi az..sonra bel ağrısı eşim hastane uzak olduğu için gidelim dedi..Yola çıktık 3 saatin sonunda devlet hastanesine gittik..Ve gitdim..Mayne oldum..Sancim vardı..Ama beni eve yolladılar..Biz gitmedik hastanede sabahladik..Sabah başka devlete gittik ve orada hiç bakmadılar..Eşim özele gidelim dedi..Gittik Mayne oldum..Ve bebeğin suyu azalmış..Doğumu baslaticaz dedi..Normal doğum bu arada..Eşim dışarda geziyordu...Ve beni odaya aldılar..eşime haber ettim..Kan alındı..suni sancı taktılar..Ve hiç bilmediğim agrisiz doğum olucakmis..Belinden tel sokucaklarmis..Oradan sıvı verecekler belimden aşağısı uyuşucak sancı hissetmicekmisim...Beni ameliyat haneye götürdüler..çok korktum ilk kez gördüm ameliyat haneyi..Ve belime tel soktular..çok digil ama acıdı..Aslında acidan çok korktum..Sonra odaya geldim ..nts bağladılar..Suni sancısı açtılar..Zaman geçiyordu..ben 1 gibi gittim öğlen saat gece 22 oldu..kızımın hiç niyeti yoktu..Gece kalp ritmi bozuldu..suni sancısı kestiler..Ve didilerki sabah sezeryan olabilirsin..çok korktum istemiyordum..Ama bebeğin başı anne rahmine girmiyordu. Saba oldu..Sancim yoktu zaten çünkü o açtıkları yerden su veriyorlardı ...uyisuyordum.. yürümekte bile zorlanıyordum..Ve sabah 8 doktor 9 da sezeryan alicak ..beni çok korkuyordum..Eşim kantine gitti..Beni Mayne ettiler..Hiç bişey yok...dedi kesin sezeryan...aradan 40 dakka geçti...ve bende çok aşırı bir sancı eşime dedim doktoru çağır iyine yapsın dayanamıyorum yok sen ıkın doğum başlasın dedi ve ben bağırdım..doktoru çağırdı eşim ebe geldi..eşim kantine indi ..Dedi ki ebe bebek gelmiş .ıkınma dogruyosun..ve hemen dogmaneye gittik..Hemen masaya aldılar..4 ıkınmada kızım doğdu çok güzeldi..Allah'ım bana verdiler ağladım. Sonra giydirdiler beni eşim bilmiyorudu kantinde idi..Ve oda geldim..eşim geldi şok oldu..😍😍😍Sonra da kizimizi getirdiler..Allah'ım herkese hayırlısıyla bebeğini kucağına versin.
ZehraS Sevda3434 Amincnm Allah korusun bebeyini .Benim de bir kizim oldu sezeryanla bugun 40 i cikdi💓