biologmommm Slm öncelikle ben 18 aralıkta bebeğimi kaybettim 45 gün oldu hala adet olmadım on gündür sancı var ama bişey yok 3 kere dr a gittim ikisi aynı biri farklı özel hastanede en son gittiğim dedi rahim ici kan pıhtısı dolu rahmi tikamis kurtajdaki gibi hap koydular vajina içine ve dil altı hapı verdi iki tane bu işlem pazar günü oldu ama hala bişey yok çok korkuyorum neden böyle oldu 😭😢😢😭😭
Omerinannesi biologmommm Canim basima gelmedi baskasinda da duymadm hic ama gorunce gecmis olsun demek istedim Rabbim sifa versin insallah bol bol dua et Ya Şafi diye tesbih cek Rabbim sifa verir hayirlisiyla
uras biologmommm canim bende 54 gün sonra oldum onda da adet olmadim diye doktoruma gittim 43 günde oda normal dedi baktı ultrasonlada temiz dedi 60 gun olmaması normal demişti ve adet sokturucu vermişti kullandıktan sonra adet olmuştum sana da adet sokturucu verirse belki olursun canim
Haticekckylmz biologmommm gecmis olsun benimde eylulde basima geldi 45gun icinde adet oldum bitince kontrole gittim bi sorun yoktu senin neden pihti olmus kurtaj esnasinda tam temizlenmedimi acaba umarim iyilesirsin bana doktorum az daha bekle adet icin olmazsa ilac veririz demisti fakat pihti olusmasi tuaf
Azra Canim bende 1 bucuk ay once kurtaj olmustum ve kala adet olmamistim , 15 gun once doktor randevum vardi ve adet sokturucu verdi 10 gun kulandim ve adet oldum , allahim dag salim birer evlat nasib eder bize insallah en kisa zamanda
biologmommm Azra inşallah canım bn yarın gidecem tekrar her kafadan bir ses çıkıyor dr dan dr a bile değişiyor her biri farklı bişey diyor çıldıracam kime inancm o yüzden hiç bir ilacı kullanmıyorum hepsi farklı dediği için
Azra biologmommm Allah yardimci olsun canim , peki nezaman hamile kalabilirsin diye bisey dedilermk , benim 14 subata randevum var ve col merak ediyorum hayirlisiyla nezaman hamile kalabilirim diye . Allahim kimseye yasatmasin bu aciyi
biologmommm Azra amin cnm kürtaj da dr dedi 3 ay korun sonra kontrole hiç çağırmadı adet olduğunda gel dedi iste daha olmadım tatilim burnumdan geldi annem gile yeni geldim yarın dr a gtcem
uras biologmommm görür canim çünkü rahim duvarına bakıyor kalinligina inceligine supheli bir durum olursa alttan ultrasyonla bakar zaten
biologmommm Haticekckylmz şimdi dr dan çıktım bu dr da tekrar kürtaj dedi kafayı yicem ya içinde kan birikmiş bu şekilde adet olmazsın dedi 😢 o sıvıyı vakumla çekecekmiş
Haticekckylmz biologmommm tekrar kurtajmi demek dr tam yapamamis temizlememis canim cok gecmis olsun metiler kullanmistim ben kurtaj sonrasi pihti pihti o kalanlari sokturmustu benim
biologmommm Haticekckylmz iste bende sıvı dolu dedi tatil burnumdan geldi acaba risk olur mu tekrar kürtaj yeni evliyim korkuyorum tekrar bebeğim olmaz diye
Busucan biologmommm Canım hic korkma bebeklerimin kalbinin durmasıyla 5 ay ıcınde ıkı kere kurtaj oldum rabbim sonrasında adet gormeden hamıle kalmayı nasip etti. Hersey basımıza gelebiliyor Allah beterınden korusun su an sadece kendi saglıgını dusun stres sıkıntı yapma hic hic birsey olmaz işlem sonrası tekrar kanaman başlar sonra düzene girersin rabbim sana yine nasip eder🙏🏼 Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum rabbim dermansız dert vermesin hepsi gececek❤
Haticekckylmz biologmommm RABBIM herseyin hayirlisini bilir verir sen duani eksik etme dinlen sagligin yerinde olunca neden cocuk sahibi olamayasin
mavi biologmommm çok üzüldüm 😔 bende ilk gebeligimde 3 aylikken düşük kurtaj oldum bu benim başıma gelmedi ama orda bi hasta oyle diyordu sanki icinde parça kalmıştı onun oyle demişti bilmiyorum ayni mi ama raabim yardimcin olsun 🙁 hersey gonlunce olsun ins en yakin zamanda ins sevindirir rabbim senide
Haticekckylmz Busucan 5ay icinde 2kurtaj adet olmadan da gebelik masallah canim oncelikle gecmis olsun suanda gozunuz aydin kac haftaliksiniz peki
Nebiyeee Busucan acaba sikintiniz kan pihtilasmasimi benimde bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum simdi hergun kan sulandirici igne vuruyorum
biologmommm Busucan ay çok sevindim tekrar gebe kalmanıza içime bir nebze su serptiniz allah sizden razı olsun bu mübarek ayda ins sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim